Η τούρκικη al Qaeda των Ουιγούρων: μία Gladio των Γκρίζων Λύκων εναντίον της Κίνας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160207073147
Δεν είναι είδηση ότι η ύπαρξη του τουρκικού καθεστώτος διαχρονικά χαρακτηρίζεται από βαρβαρότητα, σφαγές, γενοκτονίες και ό,τι μισάνθρωπο μπορούσε να παράγει και υλοποιήσει ένας διεστραμμένος ανθρώπινος νους. Μαζί με τους Τεύτονες της Γερμανίας και τους Νορμανδούς της Αγγλίας αποτελούν την μισάνθρωπη ανθελληνική τριάδα που πάντα ήταν πνευματικός, στρατιωτικός, πολιτικός, κοινωνικός και άλλου είδους εχθρός του Ελληνισμού και των αξιών του. Των αξιών που ανυψώνουν τον άνθρωπο και τον κάνουν Άνθρωπο και όχι απλώς διαφορετικό δίποδο. Αυτοί οι τρεις εκπλήσσουν εξαιρετικά αρνητικά την Ανθρωπότητα με τις διαπλοκές και τις υπόγειες ραδιουργίες τους που πάντα κοστίζουν ζωές και καταστρέφουν άλλες.
​Οι τούρκικοι παρακρατικοί υπόνομοι (το «δίκτυο αιμοδοσίας» του καθεστώτος) έχουν τη μοναδική έλξη σε οτιδήποτε εξίσου βρώμικο υπάρχει σε άλλες χώρες ώστε μαζί να ενισχύουν το δυναμικό καταστροφής. Οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση, αφού με το πλήθος παρακρατικών και παρακυβερνητικών ομάδων, άλλο που δεν ήθελαν να έχουν έναν πρόθυμο σύμμαχο στην ευαίσθητη περιοχή της Μέσης Ανατολής, Ευρώπης και Εγγύς Ανατολής. Οι Γκρίζοι Λύκοι αποδεικνύονται ακόμη μία φορά αποτελεσματικό εργαλείο αποσταθεροποίησης και τρομοκρατικής δράσης, τώρα και κατά της Κίνας.
​Ο λόγος γίνεται για τους τουρκογενείς Ουιγούρους στην περιοχή Xinjiang της Κίνας οι οποίοι έχουν υποστεί κατεργασία τουρκοποίησης της συνείδησής τους και πραγματικά εξελίχθηκαν στην τουρκοποιημένη έκδοση της al Qaeda αλλά τώρα κατά της Κίνας. Εντελώς συμπτωματικά που η Κίνα μαζί με Ρωσία είναι οι πυλώνες αμφισβήτησης της αμερικανοποιημένης παγκοσμιοποίησης που ισοπεδώνει όλο τον κόσμο.
​Από το 2009 το New American Media σε άρθρο με τίτλο « Behind the China Riots — Oil, Terrorism & ‘Grey Wolves’» είχε γράψει ότι οι Γκρίζοι Λύκοι της Τουρκίας έχουν δημιουργήσει στρατιωτικά κέντρα εκπαίδευσης μέχρι και την περιοχή της δυτικής Xinjiang της Κίνας, βοηθώντας στην παραγωγή βίαιων τρομοκρατών, οι οποίοι έχουν εκτελέσει μια σειρά θανατηφόρων επιθέσεων σε όλη την Κίνα. Συνεχίζει αναφέροντας ότι οι Γκρίζοι Λύκοι είναι μία από τις περιβόητες τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκαν στη δεκαετία του εξήντα ως παραστρατιωτική ομάδα του Παντουρκισμού με περίπου 1 εκατ. υποστηρικτές στην Εγγύς Ανατολή, Κεντρική Ασία και μέσα στην Xinjiang. Κατά τη διάρκεια της πολιτικής βίας στην Τουρκία και τη δεκαετία του ογδόντα οι δυνάμεις της οργάνωσης που υποστηρίζονταν από τις Ένοπλες Δυνάμεις ξεκίνησαν ένα κύμα από δολοφονίες, σφαγές εθνικών μειονοτήτων και εκβιασμούς επιχειρήσεων. Μετά από την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης οι Γκρίζοι Λύκοι δημιούργησαν στρατόπεδα εκπαίδευσης στην Κεντρική Ασία για νέους που ανήκαν σε τουρκόφωνες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Ουιγούρων.
​Στην εκπαίδευση συμπεριλαμβανόταν η επικράτηση του Τουρανισμού, δηλαδή μιας τουρκικής αυτοκρατορίας στην Ευρασία, όπου οι μη τουρκικές φυλές θα είναι υποτελείς και θα εξαπολυθεί βία για την εξόντωσή τους. Δώθηκε μάλιστα και εκπαίδευση καταδρομών και υλική υποστήριξη στο Κίνημα Ανεξαρτησίας του Ανατολικού Τουρκεστάν.
​Δηλαδή τα δίκτυα τύπου Gladio των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ τα οποία κατά τον Ψυχρό Πόλεμο είχαν τυπική αποστολή να πολεμήσουν εναντίον της κομμουνιστοποίησης δυτικών χωρών (αν και ξέφυγαν πολύ και έγιναν εσωτερικές τρομοκρατικές οργανώσεις) μετά τον Ψυχρό Πόλεμο απέκτησαν αποστολή να κάνουν τα ίδια αλλά σε άλλες χώρες
​Βασικό εργαλείο συγκάλυψης της αμερικανοτουρκικής τρομοκρατικής δραστηριότητας μέσω των Ουιγούρων είναι το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ουιγούρων WUC, το οποίο (συμπτωματικά;) έχει την έδρα του στο Μόναχο της Γερμανίας! Υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ μέσω των Γκρίζων Λύκων. To αμερικανικό State Department χρηματοδοτεί το WUC μέσω του National Endowment for Democracy, σεσημασμένου «think tank», με 250.000 δολάρια ετησίως. Μιλούν για πάλη απελευθέρωσης των Ουιγούρων στην Xinjiang, έχοντας το NED να οργανώνει και επιβλέπει όλες τις εκδηλώσεις του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ουιγούρων και τις συγκεντρώσεις του.
​Επίσημα, το WUC προωθεί το ειρηνικό κίνημα αντίστασης κατά της … κινεζικής κατοχής του Ανατολικού Τουρκεστάν και κινείται κατά της θρησκευτικής καταπίεσης, ολοκληρωτισμού και στηρίζει τον δημοκρατικό πλουραλισμό. Δηλαδή τα πρακτόρια των Κεμαλιστών ναζί λένε ότι υποστηρίζουν αυτά που καταστρατηγεί το τουρκικό καθεστώς το Κουρδιστάν και εναντίον κάθε άλλης εθνικής και θρησκευτικής κοινότητας στην Τουρκία και φυσικά στα Κατεχόμενα της Κύπρου. Τέτοια υποκρισία!
​Αφού όμως είναι εναντίον της βίας γιατί το WUC δεν καταδικάζει τη βία και τρομοκρατία κατά των Κινέζων; Γιατί ακόμη δεν είπε κουβέντα κατά της δολοφονίας του 74χρονου σημαντικού Ιμάμη Jume Tahir μπροστά στο μεγαλύτερο και αρχαιότερο τέμενος της Κίνας; Γιατί δεν κατήγγειλε τους δολοφόνους του αλλά τον χαρακτήρισε «εργαλείο της κινεζικής κυβέρνησης» και … καταδίκασε την καταδίκη των δολοφόνων του!!!
​Η υποστήριξη των ΗΠΑ στην απόσχιση των περιοχών των Ουιγούρων από την Κίνα σε συνδυασμό με ανάλογη υποστήριξη για απόσχιση του Θιβέτ, θα μπορούσε να απομονώσει την Κίνα από την κεντρική Ασία, αν επιτύχει. Φυσικά, τα δύο προτεκτοράτα των ΗΠΑ και του τουρκοκεμαλικού καθεστώτος, κάθε άλλο παρά σταθερότητα θα προσφέρουν και θα είναι μόνιμες εστίες αποσταθεροποίησης που αυτό είναι και το σχέδιο των ΗΠΑ και Τουρκίας. Με διακίνηση και υπόθαλψη ισλαμοφασιστών τρομοκρατών.
​Ανάλογη τουρκική al Qaeda όμως θα πρέπει να περιμένουμε και στην Κριμαία. Ακολουθώντας τα χνάρια την πολιτικής με τους Ουιγούρους, το τουρκικό καθεστώς φαίνεται ότι σκοπεύει να κάνει τους Τατάρους της Κριμαίας μία άλλη τρομοκρατική οργάνωση, φυσικά μέσω των Γκρίζων Λύκων. Μία ειρηνική και σταθερή Κριμαία είναι καταστροφική για τις δημόσιες σχέσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Θα αποτελεί πρακτικό παράδειγμα ότι εκεί που οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στηρίζουν (Ουκρανία) υπάρχει ταραχή και όποιοι αντιδρούν και αποκόπτονται (Κριμαία) ζουν ειρηνικά και προοδεύουν. Συνεπώς το «χαρτί» των Τατάρων είναι το επόμενο στάδιο αποσταθεροποίησης από την Τουρκία και τις ΗΠΑ. Και φυσικά η αντίδραση της Ρωσίας δεν προβλέπεται να είναι ήπια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ