Τέρενς Κουίκ: Καμμία εγκατάσταση προσφύγων ή μεταναστών στην Θράκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160208081334

Ο Υφυπουργός πάρα τω Πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση έκανε την εξής δήλωση:

«Υπενθυμίζω πρόσφατη δήλωσή μου, ότι η κυβέρνηση δεν δρομολογεί εγκατάσταση προσφύγων ή μεταναστών στην περιοχή της Θράκης και πόσω μάλλον στον Έβρο.

Επιπλέον, μεταφέρω και τη θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ότι αυτό ισχύει και για όποιους ελληνικούς ή διεθνείς Οργανισμούς ή Φορείς ή οργανώσεις εμπλέκονται στο προσφυγικό ζήτημα.

Η προσοχή της κυβέρνησης είναι επικεντρωμένη στην τήρηση της συμφωνίας μας με την Ε.Ε. για τα πέντε κέντρα ταυτοποίησης (hotspots) και τα δύο κέντρα μετεγκατάστασης σε Αττική και κεντρική Μακεδονία.

Σας παραπέμπω και στις σημερινές πολύ σαφείς δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Επίσης συμβουλεύω τους γνωστούς αντιδραστικούς κύκλους της Κω, να μη διαδίδουν ότι στο νησί θα αναπτυχθούν και άλλα κέντρα ταυτοποίησης. Και ψέματα λένε και ζημιά στην εικόνα του νησιού προκαλούν, πόσω μάλλον την τουριστική. Ας ακολουθήσουν επιτέλους τη σώφρονα πολιτική που ακολουθείται στα άλλα νησιά του Αν. Αιγαίου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ