Η κυβέρνηση οφείλει να αποτρέψει την δίωξη κατά του άνδρα των ΜΑΤ που έβρισε τον τουρκοπράκτορα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160208082605Πληροφορίες θέλουν ντόπιους προύχοντες να ετοιμάζουν εκδικητικό Πογκρόμ κατά του άνδρα των ΜΑΤ που φέρεται να έβρισε άτομο με το παρατσούκλι “τουρκοπράκτορας” στην Κω. (Αναλυτικά η υπόθεση εδώ: Δεν απείλησε τους «κατοίκους της Κω» ο άνδρας των ΜΑΤ αλλά συγκεκριμένο τουρκοπράκτορα)
Είπαμε ότι η συμπεριφορά ήταν ανάρμοστη αλλά δικαιολογημένη από την ένταση της στιγμής. Δεν μπορείς να βλέπεις έναν τύπο που στέλνει τζίρο στην Τουρκία στερώντας τον από το νησί να παριστάνει τον “πατριώτη”.
Επειδή λοιπόν ο πάμπλουτος τουρκοπράκτορας που έχει θησαυρίσει από την οικονομική μειοδοσία έχει “άκρες” στο νησί, η κυβέρνηση οφείλει να παρέμβει και να εγγυηθεί ότι η έρευνα που έχει διαταχθεί θα είναι διάφανη και όχι υποκινούμενη. Ο άνδρας των ΜΑΤ που κατάγεται από το νησί είναι έντιμος οικογενειάρχης και η σύζυγος του εργάζεται σκληρά σε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ και όχι τούρκικες τουριστικές επιχειρήσεις.
Θα παρακολουθήσουμε στενά την υπόθεση για να δούμε πόσο συμπτωματικό είναι, τύποι που κονομάνε από την Τουρκία να παίζουν το παιχνιδάκι του Ερντογάν που θέλει την μη ταυτοποίηση των μεταναστών που στέλνει στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ