Εντυπωσιακά γλυπτά από χιόνι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φιλοξενώντας περίπου 200 γλυπτά φτιαγμένα αποκλειστικά από χιόνι ή πάγο, το 67ο Φεστιβάλ Χιονιού Sapporo, άνοιξε τις πύλες του την προηγούμενη Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου.

Το ετήσιο φεστιβάλ διοργανώνεται στο πάρκο Odori της Ιαπωνίας και αποτελεί πόλο έλξης για πλήθος ντόπιων κατοίκων αλλά και τουριστών, καθώς μόνο για φέτος οι διοργανωτές αναμένουν να υποδεχτούν γύρω στους 2,3 εκατ. επισκέπτες!

Το Φεστιβάλ Χιονιού Sapporo έχει γίνει από το 1950, όποτε και πρωτοάνοιξε, μια χειμερινή παράδοση για την πόλη, ειδικά από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 όποτε και κέρδισε διεθνή φήμη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο Διεθνής Διαγωνισμός Γλυπτών Χιονιού, με διεθνείς ομάδες να διαγωνίζονται για το ποια θα δημιουργήσει το πιο εντυπωσιακό άγαλμα από χιόνι.

Μεταξύ των γλυπτών που μπορούν να θαυμάσουν φέτος οι επισκέπτες του φεστιβάλ, περιλαμβάνονται φιγούρες από διάφορα anime, όπως από το «DragonBall», καθώς και πρόσωπα ιαπώνων σταρ. Όλα αυτά, φυσικά, φαίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά όταν οι διοργανωτές τα φωτίσουν με διάφορους περίτεχνους τρόπους.

Δείτε φωτογραφίες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ