Οι πλαστογράφοι του #MEGA_xeftiles άλλαξαν το ρεπορταζ του Ιγνατιου παραποιωντας την ανταπόκριση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

mega_xeftiles«Τελεσίγραφο Λαγκάρντ: αν δεν κλείσει το ασφαλιστικό , δεν μειώνεται το χρέος» ήταν ο τίτλος που μπήκε στο ρεπορτάζ του καλού συνάδελφου Μιχάλη Ιγνατίου από τις ΗΠΑ στο κεντρικό δελτίο του ΜEGA την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Η κυρία Λαγκάρντ δεν συνδέει την ασφαλιστική μεταρρύθμιση με την ελάφρυνση του χρέους ως ικανή και αναγκαία συνθήκη. Τα συνδέει, και ως οφείλει, ως αλληλοεξαρτόμενα για το ΥΨΟΣ της ελάφρυνσης του χρέους.
1885733
Αλλη μια πλαστογραφία του MEGA ήταν η γιαγιά του ATM της Αθήνας, που τελικά ήταν απο την Αφρική
Και μάλιστα όχι όπως παρουσιάστηκε αλλά εντελώς ανάποδα. Δηλαδή, εάν δεν γίνει η μεταρρύθμιση θα χρειαστεί μεγαλύτερη ελάφρυνση. Έτσι δηλώνει η ίδια η κυρία Λαγκάρντ σε μέιλ που στάλθηκε από το γραφείο της προς τους δημοσιογράφους ώστε να διορθωθεί η κακή εντύπωση που δόθηκε για όσα είπε.
Ποιος να φταίει; Και ποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη; Εξαλλου, οι τίτλοι δεν είναι ευθύνη του δημοσιογράφου. Οπουδήποτε και να «στράβωσε» το ρεπορτάζ, και είναι αλήθεια ότι συμβαίνει κάποιες φορές, θα έπρεπε να υπάρχει επανόρθωση. Ώστε να προστατευτεί όχι μόνο η χώρα από τέτοιου είδους κιτρινισμούς αλλά πρώτα και κύρια η δημοσιογραφική δεοντολογίακαθώς και το όνομα του ανταποκριτή αλλά και η φήμη του ενημερωτικού μέσου.
Αυτά όμως συμβαίνουν όταν ασκείται το λειτούργημα της ενημέρωσης και όχι όταν έχει χαθεί κάθε μέτρο.
left.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ