“Μηδενική βάση” για ένα πολιτικό μηδενικό – ο πραγματικός λόγος του μητσοτακικού μηδενισμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160210091810Το πραγματικό πρόσωπο της μηδενικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η αστική παράταξη που υποτίθεται θα έπρεπε να αποτελεί εργαστήρι παραγωγής πολιτικής, είναι ο Μητσοτάκης. Η αστική παράταξη που κατάντησε συμπλήρωμα του ελεεινότερου προσώπου του ΠΑΣΟΚ, αυτό του Σημίτη και του ΓΑΠ, έφτασε σε σημείο να προτείνει μηδενικές βάσεις για να κρύψει την γύμνια στην οποία έχει περιέλθει.
Η πρόταση Μητσοτάκη για συζήτηση από “μηδενική βάση” για το ασφαλιστικό δεν είναι απλώς επίκυψη στους νταβατζήδες. Να υπενθυμίσουμε ότι παρά την συζήτηση στην βουλή για το θέμα, για πρώτη φορά η αξιωματική αντιπολίτευση δεν κατέβασε καμμία πρόταση θυμίζοντας την αντιπολίτευση του “λεφτά υπάρχουν” Παπανδρέου.
Γιατί το κάνει αυτό ο Μητσοτάκης; Για έναν απλούστατο λόγο: Εάν κατεβάσει πρόταση, το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο Κατρούγκαλος είναι να την δώσει επιτόπου στους θεσμούς για να την αξιολογήσουν.
Και εκεί θα πέσουν βροχή οι καρπαζιές αφού ο “μένουμε Ευρώπη” Μητσοτάκης θα μεταμορφωθεί σε “λαϊκιστή ευρωσκεπτικιστή”. Αυτό που πραγματικά είναι, αλλά το κρύβει με τον φερετζέ του νεοφιλελεύθερου.
Οπότε θα συνεχιστεί η φαρσοκωμωδία της “μηδενικής βάσης” από το πολιτικό μηδενικό που κατάφερε να εκβιάζεται από όσους πούλησε την ψυχή του για να εκλεγεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ