Δ. Παπαγγελόπουλος: Ο έλεγχος για τα δάνεια των ΜΜΕ προχωρά χωρίς καθυστερήσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

papaggelopoulosΔεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στην έρευνα για τα δάνεια των ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης, διαβεβαίωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά ισχυροί και επώνυμοι παράγοντες πληρώνουν οφειλές τους.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος απάντησε στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη σχετικά με τις λίστες μεγαλοκαταθετών και τα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και των μέσων ενημέρωσης.

Για τα δάνεια των ΜΜΕ «ο έλεγχος συνεχίζεται κανονικά» είπε και πρόσθεσε ότι «για πρώτη φορά ισχυροί και επώνυμοι παράγοντες πληρώνουν τις οφειλές τους». «Έρευνες που καρκινοβατούσαν ή δεν ξεκινούσαν τώρα προχωρούν γρήγορα», επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός παραπέμποντας στα αρμόδια θεσμικά όργανα της δικαιοσύνης αν υπάρχει υπαινιγμός για καθυστέρηση στην έρευνα των δανείων των καναλιών.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης ζήτησε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα όσων είναι στις λίστες μεγαλοκαταθετών. «Δεν μπορεί η αχλή και η ομίχλη να πέφτει στο σύνολο πολιτικών δημοσιογράφων και επιχειρηματιών», είπε και πρόσθεσε: «πρέπει να βγουν τα ονόματά τους δεν είναι ανθρωποφαγία ούτε κανιβαλισμός αλλά να φανούν όσοι έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι για να επωφεληθούν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ