Τί μέρα γεννήθηκες; Δες τι σημαίνει και θα πάθεις πλάκα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τί μέρα γεννήθηκες; Γεννήθηκες Σάββατο, Κυριακή, άλλη μέρα;
Πως σε επηρεάζει η ημέρα που γεννήθηκες;
ημερολογιο

Είναι γνωστή η αντίληψη ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν το Σάββατο έχουν την ιδιότητα οι ευχές ή οι… κατάρες τους να «πιάνουν» περισσότερο από των άλλων.
Πέρα από αυτό όμως, που μπορεί να είναι και καθαρή πρόληψη ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπει κανείς, η κάθε μέρα της εβδομάδας επηρεάζει με κάποιο τρόπο όσους γεννήθηκαν σε αυτήν…
Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι η καθεμιά από τις εφτά μέρες έχει από έναν πλανήτη για κυβερνήτη, που προκαλεί μια συγκεκριμένη επιρροή. Φυσικά η επιρροή αυτή δεν είναι με κανένα τρόπο τόσο σημαντική όσο η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης που καθορίζει τον αστρολογικό χάρτη, αλλά δίνει κι εκείνη ορισμένα χαρακτηριστικά.
Οι πλανήτες που κυβερνούν τις μέρες είναι κληρονομιά από τις αρχαίες παραδόσεις, που έδιναν στην κάθε μέρα από ένα όνομα θεού. Το έκαναν οι Χαλδαίοι, οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι. Με την επικράτηση του Χριστιανισμού, η Κυριακή στις περισσότερες γλώσσες πήρε την ονομασία της από τον Κύριο (Dominus), αλλά τα ονόματα των υπόλοιπων ημερών που προήλθαν από τα λατινικά έχουν συνθετικά που παραπέμπουν στα ονόματα των πλανητών και των θεών.
Έτσι λοιπόν: Δειτε εδω αναλυτικα τι σημαινει η καθε ημέρα! http://olympia.gr/2015/05/15/%CF%84%CE%AF-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ