ΤΡΙΤΗ, 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη: ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

20160219091719Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, ο υπουργός δικαιοσύνης άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του κ. Ντογιάκου, σηματοδοτώντας έτσι την αταλάντευτη πολιτική πρόθεση για διαφάνεια χωρίς συμβιβασμούς και πισωγυρίσματα.
Η πολιτική και φυσική ηγεσία είναι αποφασισμένη όπως αποδεικνύει, να βαδίσει μέχρι τέλους στον δρόμο της εξυγίανσης του βασικού πυλώνα του πολιτεύματος, που είναι η δικαιοσύνη. Αυτός ο θεσμός που αποτελεί την διασφάλιση της λειτουργίας του πολιτεύματος, καθώς μία δημοκρατία οφείλει να προστατεύει τον αδύναμο και όχι τον ισχυρό.
Το μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο. Ειδικά όταν φτάσει το καλοκαίρι και θα γίνουν οι αλλαγές στην ηγεσία της εισαγγελίας, δεν θα μεινει ουδείς στο απυρόβλητο. ΟΥΔΕΙΣ!
Και δεν θα τους σώσουν ούτε οι εθνικοί σαμποτέρ που κάνουν τα πάντα για να κλονίσουν όσους πραγματικά αγωνίζονται για την πατρίδα.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *