Ο Αυστριακός ΥΠΕΞ αν και χωρις Πτυχιο εδωσε το ονομα "Υποτροφιες Sebastian Kurz" για αυτοπροβολη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Grüne empört über Sebastian Kurz Stipendiennetakias
Το ονομα του σημαίνει στα γερμανικα…σύντομος/μικρος (Kurz).
Στην Αυστρία υπάρχει μια λαϊκή παροιμία που λέει ότι «ένας έμπειρος αξίζει περισσότερο από δέκα μορφωμένους», κάτι σαντον Χιλτερ ενα πράγμα, που ήταν επίσης Αυστριακός και χωρις πτυχιο. 
Για να μην φανούμε εμπαθείς υπήρξαν Νομπελιστες χωρις πτυχιο, όπως ο Σαραμάγκου και ο Ελυτης, αλλά δεν ήτανKurz και ούτε 28χρονοι αλεξιπτωτιστες απο το πουθενα
Ο νεαρός υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας, ο Σεμπάστιαν Κουρτζ ούτε εμπειρία διαθέτει, αλλά ούτε καν τα απαιτούμενα μορφωτικά εφόδια, απλά ειναι χωρις πτυχιο αλλά και χωρις Παιδεια. Οπως φαίνεται κι απο τις δράσεις του το “προσόν” του γι αυτή την θέση ήταν το κόμπλεξ του.
Αυτη η μειονεξία του, ειχε προκαλέσει θύελλα πριν απο έναν ακριβως χρόνο την Αυστρία, καθώς αποφάσισε να ονομάσει πανεπιστημιακες Υποτροφίες με το ονομα του, δηλαδη “Sebastian Kurz Stipendien” και όσο γελοιο κι αν ακούγεται ειναι πολύ σοβαρο όταν ένας τέτοιος άνθρωπος ειναι στο τιμόνι ενος κομβικού Υπουργείου μιας Ευρωπαϊκης χωρας εν μέσω οικονομικης και ανθρωπιστικής Κρίσης.
Αυτος ο ΥΠΕΞ ειναι έτοιμος να διαλύσει την Ευρώπη, αρκει να είναι το όνομα του ψηλά στα πρωτοσέλιδα και οδήγησε την Αυστριά στο να παραβιάσει ομοφωνη ανώτατη απόφαση της Ευρωπαϊκς ένωσης, απλά για να “μιλήσει” στο μεγάλο ακροδεξιο ακροατήριο της Αυστρίας που τα τελευταία χρονια βρισκεται σε άνοδο μετά τον Β’Παγκόσμιο Πολεμο.
Αυτα για ξέρουμε και ποιοι ειναι αυτοί που ο Μητσοτακης στηριζει στο Ευρωπαϊκο Λαϊκο Κομμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ