ΣΟΥΗΔΙΑ: Σεξουαλικές επιθέσεις απο μετανάστες σε γυναικες σε δημόσιες πισίνες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1499Νέοι άντρες αιτούντες άσυλο έχουν μετατρέψει τις δημόσιες πισίνες της Σουηδίας σε πεδία σεξουαλικων επιθέσεων και βιασμων.
Πολλοι Σουηδοι πολιτικοί προσπαθούν μέσω της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης για την «ισότητα» θα αλλάξουν την νοοτροπία των μουσουλμάνων, οι οποίοι, από την παιδική ηλικία, έχουν διδαχθεί ότι είναι ευθύνη των γυναικών να μην τους ερεθίζει ερωτικά  – και ως εκ τούτου υπαιτιότητα της γυναίκας αν αισθάνονται ότι θέλουν να την βιάσουν.
Το αποτέλεσμα όμως αυτών των επιθέσεων είναι ότι ολο και περισσότεροι Σουηδοί τώρα αποφεύγουν τις δημόσιες πισίνες τελειως.
Σρο προσωπικό της οικογενειακής πισίνας Hylliebadet Malmö δόθηκαν αυστηρές οδηγίες να αποκρύψουν την εθνικότητα ή τη θρησκεία αυτών που προκαλούν προβλήματα στην πισίνα.
 
“Αυτοι που εμφανίζονται πιο επιθετικοί ειναι οι Αφγανοί που ο δυτικός τρόπος ζωης είναι τελειως ξένος γι αυτούς. Αν θέλετε να σταματήσετε το Αφγανούς από το να κακοποιούν σουηδες, θα πρέπει να είστε σκληροι μαζί τους. Με μαθήματα για την ισότητα και πώς να μεταχειρίζονται τις γυναίκες είναι μάταιο, γιατι είναι τέτοια η νοοτροπία τους. Την πρώτη φορά που θα συμπεριφέρθουν άσχημα, θα πρέπει λαμβάνουν σκληρή  προειδοποίηση, και τη δεύτερη φορά που θα πρέπει να τους απελάυνονυ από τη Σουηδία. “  ειπε ο κ Azizi, διευθυντής ενός ξενοδοχείου στην Καμπούλ, στο Αφγανιστάν

Οι μικτές πισίνες ανδρων και γυναίκων, ειναι μια σουηδική παράδοση, για πάνω από 100 χρόνια. Αλλά πολλοί σουηδοι  σκέφτονται να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους λογω των μεταναστών που έχουν μετατρέψει τις δημόσιες πισίνες σε χώρους για  απόπειρες βιασμων και σεξουαλικων επιθέσεων.
 
1499

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ