Βόμβες Τέρενς: Μέσα στην βουλή, οι εκβιαστές του Παπαγγελόπουλου θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160309022910

«ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
«ΤΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΑ Ή ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ»
O Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, μιλώντας σήμερα το πρωί (09.03.2016) στους δημοσιογράφους Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο (ΣΚΑΪ FM), μεταξύ άλλων είπε τα εξής:
«Είναι απόφαση της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, να κλείσει το συντομότερο αυτός ο κύκλος των προαπαιτούμενων, ώστε να προχωρήσουμε στην πρώτη αξιολόγηση και αμέσως μετά στην αξιοποίηση του συμφωνημένου επενδυτικού πακέτου των 35 δις Ευρώ.
Μπορεί να πονέσουμε πολιτικά, αλλά η πρώτη αξιολόγηση η οποία θα φέρει επιπλέον και τη συζήτηση για τη διευθέτηση του χρέους, θα μας βάλει σε έναν άλλο δρόμο, που θα είναι ο δρόμος της σταθεροποίησης και της ανάπτυξης.
Είναι αλήθεια ότι από όσα υποσχεθήκαμε προεκλογικά, στην παρούσα χρονική συγκυρία δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα πράξη. Όμως, με το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης, θα έχουμε πάνω από τρία χρόνια μπροστά μας ώστε να εφαρμόσουμε όλα τα υποσχεθέντα».
ΤΟ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ
«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν πολύ προσεκτικός στην απάντησή του στην Ντόρα Μπακογιάννη σε σχέση με το ΝΑΤΟ και το Καστελόριζο. Της χρέωσε ότι έκανε μία δήλωση μετά από παραπληροφόρησή της.
Προσωπικά, όμως, θα έλεγα ότι συνιστάται στο μεταμόρφωμα ή παραμόρφωμα της Νέας Δημοκρατίας, να χειρίζεται με πολύ προσοχή και υπευθυνότητα τα διάφορα ζητήματα που αφορούν εθνικά θέματα.
Αν μη τι άλλο, ας διαφυλάξουν τις αρχές του Καραμανλισμού, του ιδρυτή Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κώστα Καραμανλή, σε ό,τι αφορά τη διαχείριση εθνικών θεμάτων».
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΔ
«Η Κυβέρνηση, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, στηρίζουμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης για την πάταξη της Διαφθοράς Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Μεταφέροντας ένα σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», αναρωτιέμαι εάν πράγματι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούν να σταθούν μέσα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όταν κληθεί ο κ. Παπαγγελόπουλος και αρχίσει – παραπέμπω αυτολεξεί στο δημοσίευμα – «να διηγείται τι ακριβώς του εξομολογήθηκες η καταγγέλλουσα εισαγγελέας για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση του στενού συνεργάτη του κ. Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου, πώς του επιβλήθηκε η εγγύηση μαμούθ των 400.000 Ευρώ για να μην προφυλακιστεί, τι είδους παιχνίδια παίχτηκαν στην υπόθεση του Βατοπεδίου εις βάρος της παράταξης και ηγετικών στελεχών της και άλλων τινών».
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
«Διάβασα με πολύ προσοχή την ανακοίνωση του κ. Μπάμπη Αθανασίου για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα στη Λέσβο.
Μέσα στην κινδυνολογία του δεν βρήκε το κουράγιο να πει ούτε μία λέξη παραδοχής για τα όσα έχει κάνει, όχι μόνο η κυβέρνηση στο συγκεκριμένο νησί, αλλά προσωπικά η δημοτική Αρχή υπό τον Σπύρο Γαληνό, ο οποίος αναντίρρητά δικαιούται το φετινό Νόμπελ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Καλά θα κάνει να είναι προσεκτικός στις ανακοινώσεις του ο κ. Αθανασίου, ο εξ Αγίας Παρασκευής Λέσβου ορμώμενος. Και αναφέρω συνειδητά και την εντοπιότητά του, διότι τον έχουν συνδέσει και με αυτό και με δικαστικούς λειτουργούς που ορίστηκαν κατά τη θητεία του σε θέση ευθύνης και δεν εξαιρώ ούτε και εκείνους που βαφτίστηκαν ως «ψηλοί» και «παναθηναϊκάκηδες».
Δεν τα υιοθετώ όλα αυτά. Απλά αναφέρω τα όσα δημοσιεύονται και κυκλοφορούν και στα οποία μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει».
ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΑ ΝΔ
«Η ομιλία Σαμαρά την περασμένη Κυριακή στην Καλαμάτα, με τις αντιπολιτευτικές κραυγές που έβγαλε, εκτιμώ ότι δεν σκόπευαν ως ακροατήριο τη σημερινή Κυβέρνηση.
Με τον οξυμένο τρόπο των λεγομένων του ο Αντώνης Σαμαράς, εκτιμώ ότι ήθελε να στείλει μήνυμα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ότι αυτός εξακολουθεί να παίζει τον ουσιαστικό ρόλο. Έτσι κι αλλιώς, πρόσωπα και πράγματα δείχνουν ότι έχει σε ομηρία τον σημερινό αρχηγό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ