Στα σκαριά συνεργασία Μητσοτάκη με Κωνσταντοπούλου; #istories

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160309041126.jpgΓραφει η kalinda
Ενα περιεργο δημοσιευμα ειδε το φως της δημοσιοτητας σήμερα απο ενα φιλικο στο δεξιο χωρο και τη Νεα Δημοκρατια site το οποιο αποκαλυπτει την προθεση στη Νεα Δημοκρατία να συνεργαστούν προεκλογικά με τον Τασο Γιαννιτση αλλά και την Ζωή Κωνσταντοπουλου!
To site ειναι το http://peiraios62.blogspot.gr/ και εχει αναρτησει το εξης αρθρο:

ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΟΜΒΑ στο Επικρατειας του Κυριακου! Σαμαράς,Γιαννιτσης,Κωνσταντοπούλου σε εκλογιμες θεσεις!

 
Με απολυτη μυστικοτητα σχεδιαζει ο Κυριακος το ψηφοδελτιο επικρατειας του κομματος καθως ειναι πλεον σιγουρος οτι η χωρα θα οδηγηθει σε εκλογες πολυ συντομα!
Στοχος του η διευρυνση απο το κεντρο ως και την κεντροδεξια!
Τα ονοματα που εχουν ακουστεί ως τωρα είναι:
Για την πρωτη θέση ο Αντωνης Σαμαράς που θα συμβολιζει την συνεχεια στο κομμα απο την προηγουμενη ηγεσια στην επομενη.
Για την δευτερη θεση παιζει το ονομα του Τασου Γιαννιτση που θα συμβολιζει το ανοιγμα στο κεντρο και στις δυναμεις του εκσυγχρονισμου.
Για την τρίτη θεση παιζει δυνατα στο εσωτερικο της ΝΔ το ονομα της Ζωής Κωνσταντοπούλου καθως θα της γινει προταση να κατεβει σαν ανεξαρτητη συνεργαζομενη με τη ΝΔ.
Στοχος του Κυριακου ειναι να ζωντανεψει και παλι το 1989 οταν αριστερα και δεξια ειχαν συνεργαστει για να αποκλεισουν το τοτε Πασοκ απο την εξουσία. Στη θεση του τοτε Πασοκ ο Κυριακος τοποθετεί τον σημερινό Συριζα και στην θεση της αριστεράς τις δυναμεις που μπορει να συγκεντρωσει η κ.Κωνσταντοπούλου η οποια μετα την απομακρυνση της απο το κομμα του λαϊκιστη Λαφαζάνη μπορει να εξελιχθει σε σημαντικο πολο ελξης κεντροαριστερων ψηφοφορων.
Η χθεσινη της μαλιστα εμφανιση σε κορυφαια εκπομπη του τηλεοπτικου σταθμού Σκαι της ανοιξε διαπλατα τις πορτες για την Νέα Δημοκρατία. Ειδικα την στιγμή της επιθεσης της στο προσωπο του Προεδρου της Δημοκρατιας ο μεσος τηλεθεατης την ταυτισε απολυτα με την γραμμη του Κυριακου καθως ο κ.Μητσοτάκης ειχε αρνηθει να ψηφισει τον κ.Παυλοπουλο για ΠτΔ το 2015.
Οπως ολα δειχνουν ο Κυριακος ειναι σε καλο δρομο και το κομμα σε καλα χερια!
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ