Μητσοτάκης-Η τελευταία ελπίδα της Διαπλοκής ή ο επίλογος της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

venizelos-mitsotakis-aftodioikisiΜετά απο μήνες αμηχανίας η διαπλοκή και όλο το Νταβατζήδικο, που δεν περίμεναν την αποφασιστικότητατου Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου να ξεβρομίσουν τον τοπο έχουν στοιχηθεί πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σαν το τελευταίο τους ανάχωμα.
Μετά απο 2ο-30 χρόνια διαπλοκής και μαυρες βαλίτσες χρειάστηκε τουλάχιστον ένας χρόνος έρευνας σε Υπουργεία και ΣΔΟΕ ωστε να αρχίσει να βγαίνει στην επιφάνεια ο βούρκος της κακιστοκρατίας που λυμαινόταν τον τόπο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ, εκτος της υπόθαλψης των διεφθαρμένων, κουνούσαν και το δάκτυλο στο χειμαζόμενο λαο λέγοντας του “Μαζί τα φάγαμε”.
Την αρχή την έκανε ο Πάνος ΚαμμένοCdIG3coVIAAFaq8ς με που ανέλαβε το ΥΠΕΘΑ στέλνοντας 20 δικογραφίες στην εισαγγελία διαφθορας.
Ομως στην δικαιοσύνη και στους ελεκτικούς μηχανισμούς όπως το ΣΔΟΕ, υπήρχαν ακόμη σε καίριες θέσεις άνθρωποι, που θα λέγαμε ευγενικά αντιδρούσαν ή κώφευαν.
Ποιος δεν θα ξεχάσει τα αστείες ποινές σε όσους κατα καιρούς έβαλαν το δάκτυλο στο μέλι ή την αθώωση του Παπακωνσταντίνου και την παρ’ολιγον αθώωση του Παπασταύρου, που τώρα ερευνάται και σχέση και σε άλλους μεγαλύτερους λογαριασμους μέχρι και 150.000.000, όταν ο Μητσοτάκης τον κάλυπτε στον Ενικος λέγοντας “ο Παπασταύρου έχει προσφέρει στην χώρα”
Με τις έρευνες στον Ψυχάρη, την αποκάλυψη της λίστα Μπογιάρνς και το ότι ο Σαμαράς την απέκρυπτε, ειναι η πρώτη φορα στην Ιστορια που Ελληνική Κυβέρνηση φτάνει τόσο ψηλά σε αυτούς που κινούν τα νήματα της διαπλοκής.
Φυσικά οταν αποκαλύπτεται τέτοια δυσωδία σε κόμματα της μεταπολίτευσης, η απονομή της δικαιοσύνης δεν μπορει σταματήσει, παρά με εξωθεσμικές και άλλες μεθόδους πριν φτάσουν οι υποθέσεις στα δικαστήρια.
Ο Μητσοτάκης ειναι μπροστάρης σε αυτό το παιχνίδι της εγχώριας ελιτ να σωθει και δυστυχώς συμπαρασύρει και το Ιστορικό κόμμα της ΝΔ που έφερε την Γ’Ελληνική Δημοκρατία στην Ελλάδα.
Στους Θεσμούς του Εξωτερικού έχει υποσχεθει οτι είναι προθυμος να κόψει μισθούς και συντάξεις αρκει να σωθει το παλαιοκομματικό συστημα και στην Ελλάδα ειναι διατεθημένος να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει αυτους που κατέστρεψαν την χώρα.
Στον δρομο που διάλεξε έχει βρει συμμάχους τον Σημίτη, τον Σαμαρά, το Θεοδωράκη και τους εκδότες και φυσικά της “σοβαρής Χρυσής Αυγής” με τελευταίο παράδειγμα την τοποθέτηση του Βορίδη στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας. (βλεπε φωτογραφία)
Η Ελλάδα έχει μια τελευταία ευκαιρία, αποδόση δικαισύνης ή για πάντα υποταγή στην ελιτ
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ