ΒΟΜΒΑ Πρακτορας μυστικων υπηρεσιων η Angelina Jolie Ποια η σχεση της με τα #WikiLeaks

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

αντζελιναε1
Νεα στοιχεια που παρουσιαζουν την Angelina Jolie σαν πρακτορα μυστικων υπηρεσιων ανατρεπουν ολα οσα ξεραμε για το θεμα με τα Wikileaks.

Το θεμα εφερε στο φως το peiraios62.blogspot.gr με την παρακατω αναρτηση:
62screen-21.11.12[02.04.2016]
 

Με ενα καυτο non paper που κυκλοφόρησε η ομαδα πικρής αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτεται ολο το παρασκήνιο της διαρροής της δηθεν συνομιλίας των εκλεκτών στελεχων ( και φιλων της Ελλάδας ) του ΔΝΤ.

Ολη η ιστορια ειχε σχεδιαστεί στα σκοτεινα υπογεια του Μεγαρου Μαξίμου και σημαντικό ρολο επαιξε η επισκεψη της Αντζελίνας Τζολί στην χώρα μας η οποια ειχε οργανωθει απο τις Ελληνικες μυστικές υπηρεσίες.

Κατα την συναντηση της κ.Τζολί με τον Αλέξη Τσιπρα ο Αλέξης στρατολόγησε την Αντζελίνα στις Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες και σαν πρωτη της αποστολή της αναθεσε να ερθει σε επικοινωνια με την ιστοσελιδα των WikiLeaks και να τους παραδωσει τις καυτες συνομιλιες που αφορουσαν τον κ.Τομσεν και την κ.Ντελια.

Η μυστική πρακτωρ της κυβερνησης της Αριστερας ολοκλήρωσε την αποστολή της με επιτυχία αλλα τα λαγωνικά της ομαδας πικρής αλήθειας της ΝΔ καταφεραν να ξεσκεπασουν ολη την υπόθεση και να φερουν στο φως τα πραγματικά γεγονότα.

Υ.Γ. Ο κ.Μητσοτάκης θα κανει δηλωση για το θεμα μολις βρει το καταλληλο σκιτσο του Αρκα.

 
Τρολοκράτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ