Βήμα – βήμα στην απόλυτη μειοδοσία! Έβγαλαν τον Σκοπιανό Ιβανοφ για να πλήξει τον Παυλόπουλο αλλά…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160402092207Σαν εγκληματίας που παίζει το τελευταίο του χαρτί για να σωθεί συμπεριφέρεται ο ΔΟΛ. Ενδεικτικό το αυριανό Βήμα όπου – εκτός φυσικά από το συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης του Παπαγγελόπουλου – φτάνει στο σημείο να επιστρατεύει τον Σκοπιανό πρόεδρο Ιβανόφ για να πλήξει τον Προκόπη Παυλόπουλο! Μόνο που έπεσαν οι ίδιοι μέσα στον λάκκο που ετοίμαζαν…
Συγκεκριμένα, μετά τις σκληρές δηλώσεις του Προκόπη Παυλόπουλου κατά των Σκοπίων, ο ΔΟΛ είχε δημοσιεύσει μία κωμική ανάλυση εγκαλώντας τον Έλληνα πρόεδρο για την σκληρή του στάση, τονίζοντας ότι “δεν οδηγεί πουθενά”!
Επιστράτευσαν λοιπόν τον Ιβανόφ σε μία κίνηση πρωτοφανούς αθλιότητας για να επιτεθεί στον ΠτΔ αναφορικά με την “αδιάλλακτη” στάση του.
Επιτίθεται λοιπόν ο Ιβανόφ στον Παυλόπουλο, αλλά σε μία αποστροφή του λόγου του, αρχίζει να εκλιπαρεί για… συνάντηση!
“Όπου και όποτε επιθυμεί ο Έλληνας Πρόεδρος, χωρίς να θέσω κανέναν όρο, ούτε καν για την συζήτηση του συνταγματικού ονόματος”!!
Δηλαδή ο Ιβανόφ “καρφώνεται” και δικαιώνει πλήρως την σκληρή στάση Παυλόπουλου, που οδηγεί για πρώτη φορά τους Σκοπιανούς σε υποχώρηση, αφού πλέον καταλαβαίνουν ότι όσο συνεχίζουν αυτή την τακτική θα μείνουν μονον με επιτυχημένο μάρκετιγκ, αλλά αποκλεισμένοι από κάθε οργανισμό! Στην ουσία θα τους μείνει μόνον η υπεξαίρεση του ονόματος, αφού ουδείς θα εγγυάται επισήμως τα σύνορα τους, όπως θα γινόταν εάν εισέρχοντο σε ΕΕ – ΝΑΤΟ!
Φυσικά η δηλωση αυτή αντί να γίνει τίτλος για το Βήμα, θάβεται. Στον λάκκο που όμως έσκαψαν και έπεσαν οι ίδιοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ