Μογκερίνι:Η Ιταλίδα χανούμισσα στο χαρέμι του Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χανουμάκι του Ερντογάν η πανάσχετη Μογκερίνι έσπευσε να προσκυνήσει!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει ρίξει ούτε ένα δάκρυ για τους εκατοντάδες αμάχους Κούρδους νεκρούς στη νοτιοανατολική Τουρκία, θύματα του τουρκικού στρατού, ούτε έχει διαμαρτυρηθεί για τις κουρδικές πόλεις στη νοτιοανατολική Τουρκία που έχει ισοπεδώσει το καθεστώς Ερντογάν.

Βγήκε όμως να δηλώσει «αλληλεγγύη» στο τουρκικό τζιχαντιστικό καθεστώςέπειτα από το καθαρά στρατιωτικό χτύπημα στο Ντιγιάρμπακιρ που είχε στόχο Τούρκους αστυνομικούς.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν για την αλληλεγγύη της (αλήθεια, συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα σε αυτή την έκφραση αλληλεγγύης), μετά τη βομβιστική επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε επτά Τούρκους αστυνομικούς στο Ντιγιάρμπακιρ της νοτιοανατολικής Τουρκίας και την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK), «το οποίο είναι στη λίστα της Ε.Ε. με τις τρομοκρατικές οργανώσεις».

Το Ντιγιάρμπακιρ, ή αλλιώς Άμιδα (όπως το λένε Κούρδοι και Έλληνες) είναι η πρωτεύουσα του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν.

Η Υπάτη Εκπρόσωπος της ΕΕ σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, η γνωστή πανάσχετη και διακοσμητική Ιταλίδα Φεντερίκα Μογκερίνι, εξέφρασε ως γνωστό χανουμάκι προσωπικά τα συλλυπητήριά της στον ισλαμοσυντηρητικό τζιχαντιστή Τούρκο πρόεδρο και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους 27 τραυματίες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής για την πυρηνική ασφάλεια που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με ανακοίνωση της εκπροσώπου της.

«Εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επαναλαμβάνουμε τη διαρκή αλληλεγγύη μας με την Τουρκία, την κυβέρνησή της και τον λαό της, επιβεβαιώνοντας την πλήρη υποστήριξή μας στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας και της βίας», δηλώνει η εκπρόσωπος η οποία μοιάζει να απαντά στις επανειλημμένες επικρίσεις του Ερντογάν περί τυφλότητας των δυτικών χωρών όσον αφορά το κουρδικό αντάρτικο του PKK.

«Οι ευρωπαϊκές χώρες και οι άλλες χώρες, ελπίζω, μπορούν να δουν το αληθινό πρόσωπο πίσω απ’ αυτές τις επιθέσεις», είχε πει ο Ερντογάν στην Ουάσιγκτον, σε ομιλία του στο ίδρυμα Brookings η οποία στιγματίσθηκε από συγκρούσεις που έφεραν αντιμέτωπες τις τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας με διαδηλωτές και δημοσιογράφους.

«Οι τουρκικές αρχές αντιμετωπίζουν δύσκολες προκλήσεις, που οφείλονται επίσης σε βίαιες ενέργειες του PKK, το οποίο είναι στη λίστα της Ε.Ε. με τις τρομοκρατικές οργανώσεις», υπογράμμισε η κ. Μογκερίνι.

«Ένας αληθινός διάλογος στο πλαίσιο της διαδικασίας διευθέτησης της κουρδικής σύγκρουσης είναι το μόνο μέσο για να επιτευχθεί μια ειρηνική και βιώσιμη λύση», επέμεινε, καλώντας την Τουρκία να δεσμευθεί και πάλι στη διαδικασία για την ειρήνευση με τους Κούρδους που είχε δώσει πρόσφατα «τόσα θετικά και ελπιδοφόρα αποτελέσματα».

Η Μογκερίνι, ως γνωστόν, μιλά εκ μέρους όλων δίχως να ρωτά. Αυτό είναι το ένα ζήτημα. Το άλλο είναι ότι προφανώς τρομοκρατημένοι οι χαρτογιακάδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το χτύπημα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στις Βρυξέλλες, που είχε προαναγγελθεί 4 ημέρες πριν από τον ίδιο τον Ερντογάν, τρέχουν και εκλιπαρούν για το έλεός του.

Η αηδία που προκαλεί η συμπεριφορά της ανόητης Ιταλίδας, η οποία προσκυνά τον τζιχαντιστή σουλτάνο, είναι διάχυτη σε όλο τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα εγκλήματα πολέμου για τα οποία είναι υπεύθυνος ο Ερντογάν, όπως και ότι είναι ο πραγματικός χαλίφης που βρίσκεται πίσω από το Ισλαμικό Κράτος.

Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση με αυτά τα αμόρφωτα, ανιστόρητα και δειλά ανθρωπάκια, οδηγεί τους λαούς της Ευρώπης στην απόλυτη καταστροφή! Και αποθρασύνει τον σουλτάνο της Άγκυρας να συνεχίσει την τζιχαντιστική νεοοθωμανική πολιτική του δίχως να υπολογίζει κανέναν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ