Στο νοσοκομείο ο Τσοχατζόπουλος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Όπως αναφέρει  η  «Real News», από την οποία προέρχονται και οι φωτογραφίες, ο Άκης Τσοχατζόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από ένοπλους αστυνομικούς.
Σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι για καταρράκτη υποβλήθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς«.
Ο πρώην υπουργός –ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στον γιατρό των φυλακών για την όραση του αριστερού του ματιού- οδηγήθηκε στον 3ο όροφο των εξωτερικών ιατρείων, όπου στεγάζεται η οφθαλμολογική κλινική.
 
Μάλιστα ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον συνοδεύσουν στο καρτοτηλέφωνο, που βρίσκεται στο κυλικείο του νοσοκομείου προκειμένου να μιλήσει στη σύζυγό του, όπως και συνέβη με τη συνομιλία τους να διαρκεί περίπου 20 λεπτά.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την περασμένη Πέμπτη με τους γιατρούς να τον καθησυχάζουν πως πρόκειται για μια επέμβαση ρουτίνας.
Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός ρώτησε τον νοσηλευτή που τον μετέφερε στο χειρουργείο με αναπηρικό καροτσάκι αν είναι καλός ο γιατρός που θα τον χειρουργήσει με τον δεύτερο να απαντά «Πολύ καλός. Μην ανησυχείς».
Το χειρουργείο διήρκεσε 50 λεπτά και έγινε 25 λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι. Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας τον επισκέφτηκε η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ