Πες τα Χάρρυ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

harry-klynnΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ του σώματος; Εδώ δε μπορούμε να συνεννοηθούμε όταν μιλάμε!
= = =
Έγραψε ο Νίκος Παππάς στο Twitter: «Τα κλειστά σύνορα διχοτομούν την Ευρώπη και διχάζουν τους λαούς της, θα το επιτρέψουμε;»
Και απάντησε Πρετεντεράκος ο τσίφτης, η νεοφιλελεύθερη ορντινάντσα του συστήματος που έχει εντάξει το ρόλο του στην επικοινωνιακή στρατηγική της νεοφιλελεύθερης ΝΔ!
ΑΝΑ(Ν)ΤΡΟΠΗ (Πρετεντέρης): «Όχι, θα ρωτήσουμε το Ινστιτούτο Φλωρεντίας»
Καλά του τα ‘πες Γιαννάκη αριστεροφάγε μου, φωνή θέλουν τα κομμούνια για να καταλάβουνε. Μόνο εσύ, ο Βορίδης του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» και ο Σπυρίδων, δωδεκαθεϊστί Άδωνις, έχετε τα guts να τους την βγαίνετε στα ίσα… Μόνο μη σφίγγεις τα χειλάκια σου Γιαννάκη… Ασκημαίνεις!
 
ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΩ
Τον Πρετεντέρη μην τον κλαις
Εκεί που πάει να σκύψει
Εκεί που πάει να σηκωθεί
Να πάει να κατουρήσει
Νάτος πετιέται ξαπλωτός
και μπρούμυτα κοιμάται
Παρακαλώ σα κόμματα
Μη μου τον εξυπνάτε…
= = =
Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη χώρα στο ηλιακό μας σύστημα που η εκκλησία παρεμβαίνει για το πότε θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα! Για μια ακόμα φορά είμαστε πολύ μπροστά! Όχι παίζουμε…
= = =
Παραγγέλνει ένας Κύπριος σε τοστάδικο:
– Γεια σας, θέλω ένα σάντουιτς.
– Τι βάζω μέσα;
– Τυρίν, ντομάταν, αγγούριν, μανιτάριαν, πιπεριάν…
– Ρε φίλε, σε παρακαλώ, μπορείς να μη βάζεις «ν» στο τέλος των λέξεων γιατί μπερδεύομαι λίγο;
– Αα, οκ!
– Τί άλλο να βάλω στο σάντουιτς;
– Ζαμπό και μπέικο!
= = =
Ανατριχιαστική είναι η δήλωση του Γερμανού αντικαγκελάριου και υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ: «Από τα 200 δις ευρώ που έλαβε ως βοήθεια η Ελλάδα από το 2010 μέχρι το 2105, τα 145 δις επέστρεψαν στους δανειστές και δεν συνέβαλαν στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας».
Και έχετε το θράσος γαλαζοπράσινα πουλημένα τομάρια να ζητάτε τα ρέστα από τον Αλέξη Τσίπρα και την αριστερή κυβέρνηση της χώρας…
= = =
Ένα παιδικό μου παράπονο είναι πως η μάνα μου ποτέ δεν μου είπε: «Έλα ένα ακόμα σουβλάκι, η δύναμή σου…» Όλο για φακές και σπανακόρυζα μου έλεγε…
= = =
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μιλάμε για την απόλυτη προσβολή στους νεκρούς του 1821 που μόλις ενημερώθηκαν από τον κύριο Μητσοτάκη ότι: «Οι Έλληνες θυσιάστηκαν για την… Οικονομική προκοπή!!!».
Τί λες ρε μυαλοχτυπημένε αρχικαραγκιόζη Κούλη, ώστε έτσι… Οι Έλληνες θυσιάστηκαν για την οικονομική προκοπή ε; Έτσι το βλέπετε εσείς στην οικογένεια Άνταμς; Τότε ρε μυαλομπαζωμένε, κακώς υιοθετήθηκε ως εθνικός μας ύπνος «Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» του Διονύσιου Σολωμού… «Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» θα έπρεπε κατ’ εσένα πανίβλακα, να ήταν ο Εθνικός μας Ύμνος!
= = =
Θα μπορούσα να τρέφομαι αποκλειστικά με ντοματοσαλάτα. Ειδικά αν συνοδεύεται από ψωμί, πατάτες τηγανιτές και τίποτα γαρδουμποκοκορέτσια!
= = =
Ρε δεν πα να λέτε ότι θέλετε; Το μόνο που αποδεικνύεται περίτρανα από τα τερτίπια των ψυχασθενών της Ευρωζώνης είναι η αδυναμία τους να διαπραγματευτούν. Σε μια κόλα χαρτί τους τύλιξε ο Ερτογάν, αν είναι δυνατόν! Το μόνο που γνωρίζει να κάνει ο πολιτικός υπόκοσμος που εκπροσωπεί τη λεγόμενη «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ» είναι να εκβιάζει και να απειλεί τα μέλη της ! Μέσα σε διάστημα τριών μηνών η ηγεσία της πολλά υποσχόμενης Ευρώπης απέδειξε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το σήμερα, το μέγεθος των προβλημάτων της Ευρώπης και ούτε είναι σε θέση να κατανοήσει την παγκόσμια κρίση που καραδοκεί να εξαπλωθεί στη γηραιά ήπειρο σαν τη μεσαιωνική χολέρα… Ο Θεός να βάλει το χέρι του κι εμείς μυαλό… Αλλιώς, φύσα αεράκι, φύσαμε, γιατί την επουτσίσαμε…
= = =
Έπαιρνα σύνταξη 1292 ευρώ και τώρα με τις περικοπές παίρνω 692. Πάλι καλά, τουλάχιστον κερδίζω στο λήγοντα…
= = =
Et preterea censeo Europa delenda est
 
Η Ελλάδα δεν έλαβε ποτέ αποζημιώσεις, ούτε για το κατοχικό δάνειο, ούτε για τα δεινά που υπέστη κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής. Τα 300 δις ευρώ φτάνει το ποσό που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα για τις πολεμικές αποζημιώσεις ενώ 11 δις είναι τα οφειλόμενα από το κατοχικό δάνειο, σύμφωνα με το σχετικό, απόρρητο πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ