Χανιά: Ημερίδα για τις τεχνολογίες παραγωγής θερμοκηπιακών προϊόντων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

politiki nea greece ceb5ceb9ceb4ceb7cf83ceb5ceb9cf82 cebaceb1ceb9cf81cebfcf82 7
Διάλεξη με γενικό τίτλο «Adapt2Change: Τεχνολογίες παραγωγής θερμοκηπιακών προϊόντων με μειωμένες εισροές. Η περίπτωση του ημίκλειστου θερμοκηπίου», πραγματοποιεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 7 το απόγευμα το Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος του Τ.Ε.Ι. Κρήτης στα Χανιά (Ρωμανού 3, Χαλέπα). Ομιλητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κίττας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η διάλεξη εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Adapt2Change» (Προσαρμογή της γεωργικής παραγωγής στην κλιματική αλλαγή και στους περιορισμένους υδατικούς πόρους) το οποίο έχει στόχο την επίδειξη της ικανότητας προσαρμογής της γεωργικής παραγωγής στην κλιματική αλλαγή και στην περιορισμένη παροχή υδατικών πόρων και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Life της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Με δεδομένο πως η λειψυδρία και η ρύπανση των υδάτων είναι μια περιβαλλοντική απειλή που επηρεάζει μεγάλα τμήματα της Ευρώπης, το «Adapt2Change» φιλοδοξεί να προωθήσει βιώσιμες γεωργικές πρακτικές που να μπορεί να εφαρμοστούν από όλους τους αγρότες με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των καλλιεργειών υπό κάλυψη.
Στην υλοποίηση του έργου συμμετέχουν το ΤΕΙ Θεσσαλίας (επικεφαλής εταίρος), το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΤΕΙ Πειραιά, το Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών Κύπρου, το KEK Ευρωπληροφόρηση Α.Ε. και η ICON Group Τεχνική ΕΠΕ.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Ι. Μαρκουλάκης» στο κτίριο του ΤΕΙ Κρήτης στην Χαλέπα Χανιά. Για πληροφορίες Καθηγητής Γεώργιος Σταυρουλάκης, τηλ. 2821023012.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ