Tα ποτάμια δεν γυρίζουν ποτέ πίσω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

diaploki1Ονειρεύονται όσοι από τους παλιούς και φαύλους πολιτικούς πιστεύουν ότι θα ξαναπιάσουν την κουτάλα!..


ΕΠΙ 50 χρόνια που ληστεύονταν ο λαός, από τις κυβερνήσεις της ΕΡΕ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τα κανάλια της διαπλοκής μαζί με τις φυλλάδες τους, δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να χειροκροτούν τους πολιτικούς που μας οδήγησαν στην καταστροφή.
Η ΧΩΡΑ πήγαινε ντουγρού για το γκρεμό και οι καλοί μας εκδότες – νταβατζήδες τα έβρισκαν όλα αυτά τα χρόνια θαυμάσια (!) γιατί μαζί με τους πολιτικούς, ΤΡΩΓΑΝΕ και αυτοί το… μερτικό τους!
ΜΕΤΑ, οι άχρηστοι και κλέφτες πολιτικοί μας, φέρανε και τη χούντα που για μια επταετία μας έβαλε στο γύψο, χωρίς να «πειράξει» και αυτή ΚΑΝΕΝΑΝ από τους κλέφτες πολιτικούς ή εκδότες… Ούτε ένας από δαύτους, δεν πήγε φυλακή!
ΚΑΙ στη συνέχεια, αφού διαπιστώσανε ελαφρά τη καρδία, ότι ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ, χωρίς κανένας από αυτούς – τους πολιτικούς – να τραβήξει το πιστόλι και να αυτοκτονήσει, μας φόρτωσαν την τρόικα και το ΔΝΤ, που μας ξεπάτωσαν στους φόρους, στην ανεργία, στις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων – 11 φορές τις μείωσαν – και γέμισαν την Ελλάδα με φτώχεια, δυστυχία και αυτοκτονίες και έχουν φέρει το λαό σε απόγνωση!
ΕΠΙ 50 χρόνια, συν 5 τα μνημόνια, 55 για την ακρίβεια, δεν εύρισκαν ούτε ένα πολιτικό να ηγηθεί!
Η ΧΩΡΑ διαλύετο, η πείνα θέριζε, αλλά οι καλές μας εφημερίδες, συνέχιζαν να υμνολογούν τους… Γερμανούς κατακτητές και τα «καλά» της Τρόικας και του ΔΝΤ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ μεγαλοσυνδικαλιστές που άλλοτε έτρωγαν σίδερα, εξαφανίστηκαν λες και είχε ανοίξει η γη και τους είχε καταπιεί…
ΑΠΟ την ημέρα όμως που ανέλαβε ο Τσίπρας, ξύπνησε ξαφνικά η επαναστατική συνείδησή τους και άρχισαν να οργανώνονται για να κάνουν… «Αντίσταση», όχι βέβαια εναντίον της Μέρκελ, του Σόιμπλε, της Τρόικας και του ΔΝΤ, αλλά εναντίον του Αλέξη! Μέχρι και ο μισός «Συνασπισμός» των Λαφαζάνηδων που είχαν καταλάβει καίρια υπουργεία και είχαν διαπιστώσει την τραγικότητα της κατάστασης και είχαν δει με τα μάτια τους ότι οι παλιοί, υποτίθεται, «αριστεροί» φίλοι τους, όπως η Ρωσία και η Κίνα, τους είχαν πουλήσει, σηκώθηκαν και έφυγαν μαζί την Ζωή – ζωή να έχει – και πήραν τα… «άρματα» για να ξαναβγούν στα βουνά και να πολεμήσουν, όχι βέβαια τους υπεύθυνους της τραγωδίας που βιώνουμε, τους παλιούς κλέφτες πολιτικούς ή τους Γερμανούς κατακτητές, αλλά τους παλιούς συντρόφους τους, τον Αλέξη και τους υπουργούς του, λες και είχαν γίνει… προδότες από τη μια μέρα στην άλλη…
ΕΧΕΤΕ καταλάβει τι γίνεται τους τελευταίους μήνες; Χουντικοί, φασίστες, δεξιοί, ακροδεξιοί, κομμουνιστές, Πασόκοι και αριστεροί παντός καιρού, βρίζουν τον Τσίπρα…
ΔΕΝ ισχυριζόμαστε, ότι ο Πρωθυπουργός τα έχει κάνει όλα τέλεια. Δυστυχώς έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη και πολλές από τις υποσχέσεις που μας έδωσε – μαζί με τους Λαφαζαναίους – δεν μπόρεσε να τις εφαρμόσει…
ΟΛΕΣ όμως αυτές τις υποσχέσεις, μας τις έδινε παρέα με την Ζωή και τους Λαφαζάνηδες, χωρίς κανένας τους τότε να διαμαρτυρηθεί, ότι ήταν πολλές και δεν θα μπορούσαν να εφαρμοστούν όλες…
ΕΠΕΣΕ και πάνω σε τοίχο, στους αδίστακτους Ευρωπαίους, αντί για τη «βοήθεια» ή τη συνεννόηση που περίμενε ότι θα έβρισκε και έτσι οι ελπίδες όλων μας, για καλλίτερες μέρες πήγαν περίπατο γιατί στόχος των ξένων ήταν να μας αρπάξουν όσα περισσότερα μπορούσαν και συγχρόνως να… εξευτελίσουν την Αριστερά, που είχε τη… θρασύτητα, να «καταλάβει» με απολύτως δημοκρατικό τρόπο την εξουσία, σε  μια ευρωπαϊκή χώρα, που μέχρι τώρα όλες οι κυβερνήσεις ήταν δεξιές ή… καμουφλαρισμένες δεξιές που παρίσταναν τις ΨΕΥΤΟσοσιαλιστικές για να πουλάνε αριστερισμό.
ΕΝ ΠΑΣΗ περιπτώσει όλες αυτές οι βαθυστόχαστες αναλύσεις δεν ενδιαφέρουν καθόλου το λαό. Ο λαός βλέπει ότι έχουμε πέσει σε ένα μεγάλο «λάκκο» γεμάτο με… φίδια και θέλει να βγούμε από μέσα το γρηγορότερο δυνατό. Αλλά και εδώ ο Αλέξης καθυστερεί.
ΕΜΕΙΣ μολονότι είμαστε με τον Αλέξη γιατί τον πιστεύουμε και νομίζουμε ότι τελικά θα τα καταφέρει, γιατί ξέρουμε ότι αμέσως μετά την αξιολόγηση θα αρχίσουν συνομιλίες για το ΚΟΥΡΕΜΑ του χρέους – ή την απομείωσή του – οπότε και η άγρια φορολογία θα περιοριστεί και χρήματα για ανάπτυξη θα υπάρξουν, τότε θα έχει έρθει η στιγμή για να κρίνουμε τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του, με όλη την αυστηρότητα που επιβάλλεται.
ΝΑ το βρίζουμε όμως… προκαταβολικά και επειδή του έλαχε ο κλήρος να αντιμετωπίσει τις ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ, που έγιναν στον τόπο επί 60 χρόνια και την αγριότητα των αδίστακτων τοκογλύφων δανειστών μας, δεν είναι ούτε σωστό ούτε δίκαιο.
ΑΝ ο Αλέξης δεν μας ξεμπλέξει γρήγορα εμείς πρώτοι θα ζητήσουμε να φύγει, για να … πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΙΟ ΠΕΡΑ…
ΓΙΑΤΙ όσοι νομίζουν ότι αν αποτύχει ο Αλέξης ο κόσμος θα γυρίσει ΠΙΣΩ και θα ξαναψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, την Φώφη, τον Σταύρο ή τον Βασίλη, απατάται οικτρά… ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ… Όλους τους παλιούς και τους ζήσαμε και τους γνωρίσαμε και τους μάθαμε και τους πληρώσαμε.
ΤΕΛΟΣ!
ΤΑ παλιά κόμματα, αν πετύχει ο Αλέξης ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ, αν αποτύχει ΠΑΛΙ θα διαλυθούν, γιατί ο κόσμος πλέον έχει ξυπνήσει και κανένας πια δεν πάει πουθενά με την… όπισθεν!
«Κ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ