Ο Παυλόπουλος θα υποδεχθεί σύντομα τον Πούτιν δινοντας μαθήματα διπλωματίας προς πάσα κατεύθυνση !

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 2Η Ελλάδα θα υποδεχθεί με χαρά στην Αθήνα τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν, σημείωσε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο TASS ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Η Ελλάδα θα υποδεχθεί με χαρά στην Αθήνα τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν, σημείωσε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο TASS ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Σύμφωνα με τον ΠτΔ, Ρωσία και Ελλάδα συνεργάζονται ήδη σε ευρύ φάσμα τομέων, ενώ σε άλλους υπάρχουν σημαντικές προοπτικές συνεργασίας. Μεταξύ αυτών, ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε την οικονομία και πιο συγκεκριμένα τον τομέα της γεωργίας, ενώ ειδικοί αναφορά έκανε στους τομείς της έρευνας, της τεχνολογίας και της επιστήμης, καθώς και στην παιδεία.
Σε ό,τι αφορά τον τουρισμό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την άποψη ότι οι δεσμοί Ελλάδας – Ρωσίας ενδυναμώνονται. «Η Ελλάδα είναι χώρα – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συμμορφώνεται με όλους τους κανόνες του οργανισμού αυτού. Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχουν αναπτυσσόμενες προοπτικές συνεργασίας», πρόσθεσε.
Ειδική αναφορά έκανε ο επικεφαλής της Ελληνικής Δημοκρατίας και στις κοινές πολιτισμικές ρίζες των δύο λαών, στη βάση της Ορθοδοξίας, η οποία, σύμφωνα με τον κ. Παυλόπουλο, «στέλνει το μήνυμα της αγάπης για όλη την Ανθρωπότητα σε όλο τον πλανήτη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ