Ετος ΕλληνοΡωσικής Φιλίας το 2016 σε ένα βίντεο

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΟΥΤΙΝΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΑ- «Θεοί και Ήρωες των Αρχαίων Ελλήνων» ταξιδεύουν στη Ρωσία
To οπτικοακουστικό αφιέρωμα για το επίσημο Έτος 2016 Ελληνορωσικής φιλίας, που ετοίμασε η «Ελαία» σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Κορνιλάκη.
Το επετειακό αφιέρωμα προβλήθηκε την 7η Φεβρουαρίου 2016, κατά την εκδήλωση με τίτλο «Ιωάννης Καποδίστριας, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και ο πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος», που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περ.Ενότητα Καρδίτσας , η Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, ο Δήμος Καρδίτσας και ο Σύλλογος Κρητών Ν.Καρδίτσας , με ομιλητή τον συγγραφέα και Πρόεδρο του Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Ελληνορωσικής Διαπεριφερειακής Συνεργασίας κ.Ιωάννη Κορνιλάκη.
 
Η ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης, συμπίπτει με την υπογραφή του Διατάγματος του Τσάρου Αλεξάνδρου του Α’ , ακριβώς πριν 200 χρόνια, για την τοποθέτηση του Ιωάννη Καποδίστρια, στη θέση του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας (26 Ιανουαρίου/7 Φερβουαρίου 1816).
https://videopress.com/v/3TcY8FaN?hd=0&autoPlay=0&permalink=0&loop=0
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΝΙΛΑΚΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ/ΜΟΝΤΑΖ/ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΦΕ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:2MANSTYLES.PRO
ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ ΕΝΑΡΞΗΣ: INOSEN COMPANY
ΑΦΗΓΗΣΗ: ΜΑΡΙΑΜ ΠΟΛΥΓΕΝΗ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΑΙΑ ΑΜΚΕ 2016
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4gSwXa93tl0?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent]
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ