ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160404050837.jpgΗ αντιμετώπιση του Προσφυγικού απαιτεί την αλληλεγγύη των λαών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου…
να λυθεί, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπουργό Εξωτερικών της Σλοβακίας, Μίροσλαβ Λάιτσακ.
Ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε και στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Σλοβακία και ευχήθηκε κατά την διάρκειά της «η χώρα σας και εσείς προσωπικώς να συμβάλλετε ώστε η όλη Ευρωπαϊκή Ένωση σε αυτό το μείζον θέμα που είναι κεντρικό θέμα, θέμα Ανθρωπισμού, να συμπεριφερθεί με όρους αλληλεγγύης».
Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος «βασική αρχή πάνω στην οποία θεμελιώθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι η Αλληλεγγύη, σε όλα τα θέματα. Και αυτή η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι περιστασιακή, ούτε μερική».
Απευθυνόμενος προς τον Σλοβάκο υπουργό τόνισε: «Μπορείτε και πρέπει και σε άλλες χώρες ακόμα και στην ίδια την χώρα σας, όταν έρθει εκείνη η κρίσιμη ώρα, να εισηγηθείτε και να επηρεάσετε, ώστε σε αυτό το θέμα να είμαστε όλοι αλληλέγγυοι. Και μετά το τέλος του πολέμου να μπορέσουν οι πρόσφυγες να γυρίσουν στην πατρίδα τους, γιατί ξέρετε την ιδιομορφία αυτού του Προσφυγικού ζητήματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ