ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι Σαουδάραβες πουλάνε για να γλιτώσουν αυτοί και τα χαρέμια τους μετά την καταρρευση του ISIS.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160408125834

Αμάχητο τεκμήριο της κατάρρευσης του ISIS είναι το ότι Σαουδική Αραβία και Τουρκια τρέχουν σαν τα ποντίκια να κρυφτούν.
Έρχεται η καταρρευση της Σαουδικής Αραβίας μετά την συντριβή του ISIS. Όλη η αληθεια πισω από την δηλωση του διαδόχου.
Το σαμποτάζ που επιχείρησαν να κάνουν γκρεμίζοντας τις τιμές του πετρελαίου για να πλήξουν Ρωσία και Βενεζουέλα τους γύρισε μπούμεραγκ.
Ο τρόμος όμως της κατάρρευσης του ISIS και τα στόματα που πρόκειται να ανοίξουν και να αποκαλύψουν ότι η οργάνωση αυτή ήταν παρακλάδι Σαουδικης Αραβίας και Τουρκίας, σε συνδυασμό με τα γεγονότα στην Υεμένη όπου οι σιιτικές πολιτοφυλακές αντιστέκονται σθεναρά στην σουνίτικη λαίλαπα, φέρνει ραγδαίες εξελίξεις.
“Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται για το λυκόφως της πετρελαϊκής εποχής, με τη δημιουργία ενός κρατικού επενδυτικού ταμείου, που θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο, ώστε την επόμενη 20ετία η οικονομία της να μην εξαρτάται κυρίως από το πετρέλαιο”, δήλωσε ο πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, δεύτερος στη σειρά διαδοχής του σαουδαραβικού θρόνου σε συνέντευξη που έδωσε στο πρακτορείο Bloomberg.
Αυτό φυσικά είναι ο φερετζές του πανικού.
Τι λέει πραγματικά ο πρίγκηψ; Ότι ξεπουλάμε τα πάντα μετατρέποντας τα σε “fund” για να μπορέσουμε να γλιτώσουμε εμείς και τα χαρέμια μας.
Το πρώτο μέρος του δράματος το αποκαλύψαμε εδώ και σήμερα δικαιωνομαστε:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η κατάρρευση των πετρελαϊκών κολοσσών σέρνει τις ΗΠΑ σε συμμαχία με την Ρωσία – Σε μέγγενη η Τουρκία
Το τελευταίο τους χαρτί είναι ο εκβιασμός μέσω του προσφυγικού για να εκβιάσουν τη δύση να συμβάλλει στην διάσωση τους. Είναι όμως εξαιρετικά αμφίβολο εάν οι Σουνίτες μετανάστες, μετά το στραπάτσο στην Συρία έχουν την οποιαδήποτε διάθεση να παραστήσουν τους τσέτες στην καρδιά της Ευρώπης. Ειδικά εάν η δύση φερθεί ανθρώπινα στους πρόσφυγες και ανελέητα στους θύλακες που επιχειρήσουν να ενεργοποιηθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ