Για ξανασκεφθείτε το

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

[κι εσύ ΜΑΧΗΤΗ, όταν το διάβασα το εντιτοριαλ (που έλεγαν κι αρχαίοι), θυμήθηκα το σχόλιο σου για τις οφσορ]
trapezites-bank-banks-bankers-fund-fundsΤΗΝ ώρα που γράφαμε ότι δεν είναι σωστό, για ένα τόσο ΚΡΙΣΙΜΟ για την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της χώρας θέμα, όπως είναι η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ των τηλεοπτικών σταθμών, να γίνεται διαγωνισμός και μάλιστα διεθνής, γιατί η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του ελληνικού λαού, εύκολα μπορεί να πέσει σε βρόμικα χέρια, ή ανθρώπων που εκπροσωπούν ξένες εχθρικές δυνάμεις – αφού στο διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος όποιος θέλει και να τον κερδίσει, όποιος προσφέρει τα περισσότερα, δηλαδή το πιο πιθανόν είναι να βγει πλειοδότης, όποιος… ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ πιο πολλά, την ίδια ώρα λοιπόν έγινε γνωστό ότι η εταιρεία του Μπόμπολα ΛΗΣΤΕΥΕ την Κύπρο.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ η εταιρεία του, ΗΛΕΚΤΩΡ, σύμφωνα με τις ανακριτικές αρχές της Μεγαλονήσου – λάδωσε κόσμο και κοσμάκη και τα κατάφερε να αναλάβει τη διαχείριση των ΧΥΤΑ (των σκουπιδιών) σε Πάφο και Λάρνακα και εισέπραττε 100 ευρώ τον τόνο αντί για 19 ευρώ, ΠΕΝΤΕ δηλαδή φορές πάνω από τις τρέχουσες τιμές!!!
ΤΟ πλέον όμως σκανδαλώδες στην ιστορία αυτή είναι ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είχε αναθέσει, στην εταιρεία συμβούλων ENVIROPLAN, του Θεοφάνη Λώλου την… ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ του έργου (!) για να μην… κλέβει ο Μπόμπολας! Έλα όμως που τα «σαΐνια» οι Κύπριοι ανακάλυψαν ότι η εταιρεία του Θ. Λώλου που υποτίθεται ότι ΗΛΕΓΧΕ τον Μπόμπολα ήταν… ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ του Μπόμπολα στη διαχείριση των Απορριμμάτων Αττικής!… Είχαν βάλει δηλαδή το… λύκο να φυλάει τα πρόβατα!..
ΜΕΤΑ από όλες αυτές τις αποκαλύψεις οι Κύπριοι μέχρι τώρα έχουν… μπουζουριάσει στις φυλακές Λευκωσίας έναν δήμαρχο και άλλους ΔΕΚΑ από τους υπεύθυνους του έργου και έπεται συνέχεια.
ΓΙΑ να είμαστε ειλικρινείς, αυτή η ιστορία, ότι ο Μπόμπολας έκλεβε τους Κύπριους και στα σκουπίδια, δεν μας πολυενδιαφέρει, ούτε θα θέλαμε να τον δούμε φυλακή στην Κύπρο, γιατί μεταξύ των άλλων ξέρουμε ότι λίγο – πολύ ΟΛΟΙ οι μεγαλοεπιχειρηματίες, ΚΛΕΒΟΥΝ απ΄ όπου μπορούν!..
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ το δικό μας, που είναι όμως και πρόβλημα για τη χώρα, βρίσκεται αλλού αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ… ΠΩΣ είναι δυνατόν απλοί Έλληνες επιχειρηματίες, που δεν διαθέτουν κλεμμένα λεφτά, να λάβουν μέρος σε πλειοδοτικό διαγωνισμό, με αντικείμενο την Ελευθεροτυπία και τη Δημοκρατία της χώρας, αντιπαρατασσόμενοι με ανθρώπους που έχουν πλουτίσει από ύποπτες, βρόμικες δουλειές ή από μίζες;
ΑΥΤΟ είναι πάρα πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ γιατί όχι μόνο μπορεί να ματαιώσει τον αγώνα της κυβέρνησης για να απαλλαγεί ο τόπος από τους γνωστούς Νταβατζήδες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και να πέσει πάλι η ενημέρωση του ελληνικού λαού σε τρισχειρότερα χέρια…
«Κ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ