ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ διοργανώνει ομιλία μεταξύ «φίλων» για να δικαιώσει το PSI

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον… τόπο του εγκλήματος επιστρέφει ο αρχιτέκτονας του PSI Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς συνεχίζει εμμονικά την προσπάθεια να αλλοιώσει την πραγματικότητα για το καταστροφικό «κούρεμα», που προώθησε επί των ημερών του και βύθισε τη χώρα ακόμα περισσότερο στην κρίση! Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και κρίσιμος παράγοντας στις τελικές αποφάσεις, συμμετέχει ως ομιλητής σε εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Μύθοι και αλήθειες για το ελληνικό δημόσιο χρέος, πριν και μετά το PSI-OSI», στις 12 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας (αλλά στην ουσία τη συζήτηση οργανώνει ο ίδιος!).
Παρά όσα έχουν μεσολαβήσει, ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχώς επαναλαμβάνει ότι η χώρα κέρδισε από την υπογραφή που έβαλε τότε, ως υπουργός Οικονομικών, για το PSI. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επαίρεται για το «κούρεμα» του 2012, το οποίο έχει χαρακτηρίσει ως «τη μεγαλύτερη διαγραφή χρέους στην Ιστορία», τονίζοντας ότι με τη διαγραφή του 53,5% επί της ονομαστικής αξίας των ομολόγων τα οποία κατείχε το 95,7% των ιδιωτών ομολογιούχων διεγράφη χρέος ύψους 197 δισ. ευρώ, την ώρα που το σύνολο του ελληνικού χρέους ήταν 368 δισ. ευρώ.
Ο E-kyklos (Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση), που διοργανώνει την εκδήλωση, «μαγαζί προβληματισμού» του ίδιου του Ευ. Βενιζέλου, θα φιλοξενήσει ακόμα δύο συνομιλητές του στην κυβέρνηση Σαμαρά, όπως ο Ντάνιελ Κοέν, καθηγητής και ιδρυτικό μέλος του Paris School of Economics, και ο «μυστήριος φιλάνθρωπος» Πολ Καζαριάν, διευθύνων σύμβουλος της γνωστής επενδυτικής (και κατόχου ελληνικών ομολόγων) Japonica Partners. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Παντελής Καψής. Εν ολίγοις, μια ωραία… ατμόσφαιρα.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ