Η Landis+Gyr στην Κόρινθο η πρώτη επένδυση στην Ελλάδα της κρίσης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

jobs_pic[2]Εργοστάσιο από την Ελβετία έφερε η πολυεθνική Landis+Gyr 
Ηρθε η πρώτη επένδυση στην Ελλάδα εν μέσω κρίσης! Η πολυεθνική Landis+Gyr A.E. έφερε εργοστάσιο από την Ελβετία στην Ελλάδα! Η πολυεθνική, με έδρα και εργοστάσιο στον Ισθμό Κορίνθου, γιόρτασε την ολοκλήρωση της μεταφοράς του εργοστασίου παραγωγής των βιομηχανικών και των εμπορικών συσκευών μέτρησης από το Zug της Ελβετίας στην Κόρινθο. Επειτα από περισσότερα από 100 χρόνια παραγωγής στο Zug της Ελβετίας η πολυεθνική αποφάσισε τον περασμένο Μάιο να κλείσει τις εγκαταστάσεις παραγωγής της στην Ελβετία και να μεταφέρει την παραγωγή στην Ελλάδα.
Το έργο της μετεγκατάστασης αντιπροσωπεύει μια σημαντική βιομηχανική επένδυση για την περιοχή της Κορίνθου. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής της Landis+Gyr στην Κόρινθο, που έχουν έκταση 55.000 τ.μ., προστέθηκαν καινούργια κτίρια που θα φιλοξενήσουν νέες γραμμές παραγωγής, καθώς και αυτές που μεταφέρθηκαν από την Ελβετία.
Η λειτουργία της νέας μονάδας δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, κυρίως για μηχανικούς υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης. Για τις ανάγκες λειτουργίας των γραμμών παραγωγής της νέας μονάδας πραγματοποιήθηκαν προγράμματα επιπρόσθετης εκπαίδευσης στην Ελβετία. Με την προσθήκη στην παραγωγή των βιομηχανικών και των εμπορικών συσκευών μέτρησης και σε συνδυασμό με την παραγωγή των «έξυπνων» μετρητών, των αυτόνομων οικιακών μετρητών και των ηλεκτρομηχανικών μετρητών, η Landis+Gyr Α.Ε. διευρύνει τις εξαγωγικές δραστηριότητές της, προμηθεύοντας από το εργοστάσιο στην Κόρινθο εκατοντάδες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ