Κλείνει ο κύκλος των απολογιών για το «Noor 1»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

noor11ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Νέες εντάσεις χθες, με τους δικηγόρους του Κοτσώνη  να καταφέρονται κατά  του Παντελή Καλαφάτη
Τα τελευταία χιλιόμετρα πριν από τον τερματισμό διανύει η δίκη για τη μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης με το «Noor 1», καθώς χθες η εισαγγελέας εξέφρασε την επιθυμία της ο κύκλος των απολογιών να κλείσει ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση δεν έλειψαν οι εντάσεις, με τους δικηγόρους του Αιμίλιου Κοτσώνη να περνούν στην αντεπίθεση και να καταφέρονται κατά του ιδιοκτήτη του πλοίου Παντελή Καλαφάτη. Ο δικηγόρος του επιχειρηματία Γιάννης Ηρειώτης κατηγόρησε τον Καλαφάτη ότι έχει υποπέσει σε σοβαρές αντιφάσεις, έκανε λόγο για «ντιλ» και άφησε υπαινιγμούς για υπόγειες συνεννοήσεις που έγιναν για να κερδίσει την ελευθερία του το ζεύγος Καλαφάτη – Αλεξανδρή!
«Οταν δεν λέει τίποτα (σ.σ.: ο Καλαφάτης) για τον Κοτσώνη την εποχή της αθωότητας, τότε που δεν υπήρχαν ναρκωτικά αλλά υπό διερεύνηση λαθρεμπορία, καταλαβαίνουμε τι έχει γίνει» είπε χαρακτηριστικά. Οταν ο δικηγόρος ζήτησε από τον Παντελή Καλαφάτη να του εξηγήσει γιατί στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι αποκλειστικός κύριος του πλοίου ήταν εκείνος, ενώ στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι ο Αιμίλιος Κοτσώνης ήταν αφανής συνεταίρος, ο κατηγορούμενος απάντησε ότι το είπε για να μην πάρει την ευθύνη η σύζυγός του Κωνσταντίνα Αλεξανδρή, η οποία είναι επίσης κατηγορούμενη στην υπόθεση. Η απάντησή του αυτή έκανε την κυρία Αλεξανδρή να ξεσπάσει σε αναφιλητά, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να διακόψει για λίγο.
Εν τω μεταξύ χθες απολογήθηκε ο κατηγορούμενος Βασίλης Κουρούβανης, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπήρξε ποτέ ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων στο Ρίο (όπου επρόκειτο αρχικά να αποπλεύσει το «Noor 1») και αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τα ναρκωτικά και τη μεταφορά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ