ΑΙΣΧΟΣ-Μπλόκο στο Θεσσαλικό κάμπο, από 500 Σύρους πρόσφυγες,

trikala_0Τους …κτηνοτρόφους περιμέναμε (λόγω  γιαουρτιού) αλλά οι Πρόσφυγες και Μετανάστες έκλεισαν την οδό Λάρισας- Τρικάλων.
Ξανά σε καθεστώς …κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μπήκε η Γενική Αστυνομική Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς υπάρχει από χθες το μεσημέρι «μπλόκο» Προσφύγων και Μεταναστών που «φιλοξενούνται» στο πρώην στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου» της Λάρισας.
Πρόσφυγες και Μετανάστες διαμαρτύρονται για την παραμονή τους στον χώρο, με αποτέλεσμα να αποκλείσουν  την Εθνική Οδό Λάρισας Τρικάλων και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας στο 17ο χμλ της Οδού…
Η Γενική Αστυνομική Περιφέρεια Θεσσαλίας, έχει διακόψει από χθες το βράδυ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί την κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Οδού από τη διασταύρωση Μάνδρας μέχρι τη διασταύρωση Δαμασίου.
Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:
• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα:
– Όλα τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων θα κινούνται μέσω της Ε.Ο. Λάρισας-Καρδίτσας και ακολούθως μέσω της Ε.Ο. Καρδίτσας-Τρικάλων.
– Όλα τα οχήματα έως 3,5 τόνους θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Μάνδρας και θα κινούνται μέσω της Επ. Οδού Μάνδρας-Κοιλάδας, της Ε.Ο. Λάρισας-Καρδίτσας και στη συνέχεια μέσω της Ε.Ο. Καρδίτσας-Τρικάλων.
• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λάρισα:
– Όλα τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων θα κινούνται μέσω της Ε.Ο. Τρικάλων-Καρδίτσας και ακολούθως μέσω της Ε.Ο. Καρδίτσας-Λάρισας.
– Όλα τα οχήματα έως 3,5 τόνους θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Δαμασίου προς την Επ. Οδό Δαμασίου-Τυρνάβου και στη συνέχεια μέσω του Τυρνάβου θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας.
– Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 2410-683169 και 2410-683176.
Πηγή – φωτογραφία: trikalanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ