ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΚΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ "Νέα σημειώματα καλούν τους πρόσφυγες να μπουν αύριο στα Σκόπια"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

29205f486a76b8d8e5ea4c952c4eb08fΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ
Νέα σημειώματα, γραμμένα στα αραβικά, διακινούνται τις τελευταίες ώρες στην Ειδομένη.
Ο Alpha ανέφερε πως τα εν λόγω σημειώματα καλούν τους πρόσφυγες και μετανάστες που είναι στον καταυλισμό να συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής, στις 9 η ώρα, προκειμένου να γίνει ακόμα μία προσπάθεια για να περάσουν στα Σκόπια.
Οι αστυνομικές αρχές, όπως είναι λογικό, βρίσκονται σε επιφυλακή, αλλά η κατάσταση στον καταυλισμό μυρίζει «μπαρούτι», με τους χιλιάδες μετανάστες να αρνούνται πεισματικά να εγκαταλείψουν τον χώρο.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου ο φράχτης στα σύνορα με τα Σκόπια άνοιξε για λίγο, για να επαναπροωθηθούν στην Ελλάδα 25 πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ. Είχαν περάσει νόμιμα τα σύνορα στις 3 Μαρτίου, όταν επιτρεπόταν η διέλευση, αλλά εγκλωβίστηκαν στα σύνορα της Σερβίας. Αστυνομικοί τους γύρισαν στα Σκόπια και η ΠΓΔΜ τους επέστρεψε το πρωί στην Ελλάδα διά της πλαγίας οδού. Ανοιξαν ένα σημείο του φράχτη και ανάγκασαν τα 25 άτομα να μπουν στην Ειδομένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ