Όταν η ΔΟΛια ανοησία γίνεται αδίστακτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 img 8541ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ…
Οι συκοφάντες του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου, αυτοί που διέδιδαν ψεύδη στα παραδημοσιογραφικά τους μαγαζιά του Διαδικτύου, οι “Τσατάνηδες” της δημοσιογραφίας ξαναχτύπησαν. Αυτή την φορά ως παρακρατικό γραφείο τύπου του Μητσοτάκη, για να μας “ενημερώσουν” ότι υπάρχει… ρήγμα μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Προκόπη Παυλόπουλου!
Ναι, είναι τα ίδια κέντρα που “αποκάλυπταν” ότι ο Καραμανλής, εκστασιασμένος αποκάλεσε “ηγέτη” τον Μητσοτάκη, όταν ειχε αποχωρήσει αηδιασμένος από την ομιλία του στην ολομέλεια για την διαφθορά!

Οι δόλιοι που μας περνούν για μπαμπουΐνους… Που πιστεύουν οτι θα γλιτώσουν και αυτή την φορά από τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά της πατρίδας. Φυσικά δεν ειναι μόνον εξυπηρέτηση στον Μητσοτάκη η ψευδολογία τους. Είναι κυρίως πολιτικός εκβιασμός, πιστεύοντας ότι θα ανακόψουν την πολιτική αποφασιστικότητα για την τιμωρία τους.
Και πιστεύουν οι δύστυχοι τον κυρ Σταύρο που λέει οτι “έχει καθαρίσει”. Όπως κάποιοι δικαστικοί πίστευαν τον Αθανασίου όταν υποσχόταν “αριστερή παρένθεση” και επάνοδο του παρασαμαρικού συστήματος.
Θα βουλιάξουν συντροφιά με το αυτάρεσκο χαμόγελο τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ