Σαν δεν ντρεπεται η ομαδα επιλογης ταινιων της ΕΤ1. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 img 8542

 Ποτε δεν περιμενα την επιλογη μιας τετοια ταινιας οπως “ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ” που παιξανε μετα τα μεσανυχτα στις 09.ΑΠΡ.2016.
Σε μια εποχη που φροντισαμε οι νεες γενιες μας να ξεχασουν τις εχθροτητες των Γερμανων στο Β’ Π.Π. για να συνεχισουν μια ζωη πολιτισμενη (ενω διαπιστωνουμε οτι αρκετοι Γερμανοι ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να σερνουν μεσα τους την εχθροτητα για τους αλλους λαους)
και,
Ενω οι Συμμαχοι Ρωσοι δωσανε ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ για να σωσουνε την ανθρωποτητα απο τη μαστιγα του Φασισμου,
Η ΕΤ1,
Στηριγμενη στο γεγονος οτι εχουν πεθανει οι περισσοτεροι αμεσα εμπλεκομενοι στον πολεμο που θα μπορουσαν καλλιτερα να τους απαντησουν,
Επελεξαν να δειξουν μια ταινια που ουτε λιγο ουτε πολυ μαθαινει στον κοσμο οτι οι Ρωσοι ηταν οι βαρβαροι που φερθηκαν στις γυναικες του Βερολινου ως αντικειμενα, οι Γερμανοι ηταν ηρωες που πεθαναν πολεμωντας και ο Χιτλερ ποτε δεν θα εγκατελειπε το λαο του αν ηταν ζωντανος!
Ειναι επικινδυνοι και, κατ’ επεκταση βαζω ενα μεγαλο ερωτηματικο στον τροπο που εμφανιζουν και τις σημερινες ειδησεις στο κοινο…
Υπηκοος
Υ.Γ.
ΑΝΩΝΥΜΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΤΑΙΝΙΑ” ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ Η ΕΤ1:
ANOMYMA – EINE FRAU IN BERLIN (ANONYMA: A WOMAN IN BERLIN)
Έτος παραγωγής: (2008)
Πολεμικό δράμα.
Η ιστορία μιας ανώνυμης Γερμανίδας στο Βερολίνο του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Η επιβίωση στο υπόγειο κρησφύγετό της. Η εκδικητική μανία του απελευθερωτικού Κόκκινου Στρατού. Ο βιασμός της. Μια συνηθισμένη ιστορία, μιας συνηθισμένης γυναίκας στα χρόνια του Πολέμου.
Πρόκειται για την πρώτη ταινία που ασχολείται μ’ ένα από τα θέματα-ταμπού της συμμαχικής νίκης στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: τους μαζικούς βιασμούς δεκάδων χιλιάδων Γερμανίδων γυναικών από τους Σοβιετικούς στρατιώτες.
Η ταινία βασίζεται στο ημερολόγιο μιας Γερμανίδας δημοσιογράφου, που παρέμεινε ανώνυμη ώς το τέλος της ζωής της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ