Αυτά παθαίνουν όσοι θέλουν να "αγιάσουν" με το ISIS.

isis14

Κάτοικοι της πόλης Αλ Μαγιαντίν στην ανατολική επαρχία Ντέιρ Αλ Ζουρ τηςΣυρίας βρήκαν νεκρό το Σάββατο έναν τζιχαντιστή οπλαρχηγό, να κρέμεται με θηλιά στο λαιμό σε δρόμο της πόλης, με ένα σημείωμα καρφωμένο πάνω του.

Ο κρεμασμένος οπλαρχηγός της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ήταν ο Αμπού Ζαΐντ Τουνίσι, διαβόητος αρχισυμμορίτης, Τυνήσιος που πήγε στη Συρία να «ζήσει» την «επανάσταση».

Στα καθήκοντα του Τουνίσι ήταν να βρίσκει και να τιμωρεί όσους παραβίαζαν τους κανόνες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ήταν δηλαδή «ισλαμόμπατσος» της «θρησκευτικής αστυνομίας».

Οι άγνωστοι που τον εκτέλεσαν με απαγχονισμό γράφουν στο σημείωμα που άφησαν πάνω του ότι αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση προς το Ισλαμικό Κράτος να αποτραβηχτεί από την πόλη Αλ Μαγιαντίν.Το άψυχο κορμί του Τουνίσι κρεμάστηκε σε δρόμο της Αλ Μαγιαντίν.

Δεν είναι όμως το μόνο πρωτοπαλίκαρο που έχασε το Ισλαμικό Κράτος στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ το Σάββατο.

Ακόμα ένας υψηλόβαθμος οπλαρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης, ο Γιαχία Αλ Ανσάρι, και 40 περίπου τζιχαντιστές που μάχονταν υπό τις διαταγές του σκοτώθηκαν σε επίθεση που εξαπέλυσαν ενάντια στις πολιορκημένες κυβερνητικές δυνάμεις μέσα στην πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ.

Το Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσε το Σάββατο μεγάλη επίθεση στις κυβερνητικές και φιλοκυβερνητικές δυνάμεις που πολιορκεί στη Ντέιρ Αλ Ζουρ κοντά στη βιομηχανική περιοχή της πόλης, στη δυτική όχθη του Ευφράτη.

Οι τζιχαντιστές ξεκίνησαν την επίθεση στέλνοντας πάνω στους στρατιώτες ένα όχημα βόμβα (VBIED), ωστόσο, οι Σύροι στρατιώτες το ανατίναξαν πριν φτάσει κοντά τους.

Στη μάχη που ακολούθησε σκοτώθηκε ο Γιαχία Αλ Ανσάρι, ενώ μεταξύ των 40 νεκρών τζιχαντιστών πολλοί είναι ξένοι μισθοφόροι και εθελοντές που πήγαν στη Συρία για να… αγιάσουν πολεμώντας για τον τζιχάντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ