Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Ξέπλεναν τα λεφτά των μαλτέζων βαρόνων του τζόγου που προώθησε ο Βενιζέλος μέσω Παναμά;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8551 ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΛΤΑ ΜΕ ΜΑΛΤΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΔΙΣ ΤΩΝ ΜΑΛΤΕΖΙΚΩΝ ΟΦΣΟΡ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ!
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους της Μάλτας απαιτούν την παραίτηση του ίδιου του πρωθυπουργού, την ώρα που στην Ελλάδα παρά τις αποκαλύψεις Αλεξιάδη, οι Μαλτέζοι βαρώνοι του τζόγου λειτουργούν ακόμα διαφημίζοντας τις οφσορ τους ως “ελληνικές εταιρείες”!
Σοβαρότατες αποκαλύψεις στα Panamaleaks δείχνουν ένα γιγαντιαίο κύκλωμα ξεπλύματος χρήματος από μαλτέζικες εταιρείες, μέσω Παναμά που αγγίζουν και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Joseph Muscat. Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να βγουν χιλιάδες Μαλτέζοι στους δρόμους απαιτώντας την παραίτηση του ίδιου του πρωθυπουργού. Η εξέλιξη αυτή όμως δημιουργεί μείζον θέμα και στην Ελλάδα αναφορικά με το μεγάλο σκάνδαλο Βενιζέλου που αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες από το Ολυμπία μετά την ανακάλυψη του Τρύφωνα Αλεξιάδη. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νέο «Χρηματιστήριο» έστησε ο Βενιζέλος με οφσορ στοιχηματζήδων!
Μετά την αποκάλυψη λοιπόν οτι εταιρείες τύπου “οφσορ” Μάλτας λειτουργούν σκανδαλωδώς εξάγοντας δεκάδες δις από την χωρα ενώ έχουν αποδώσει όλες μαζί …24 χιλιάρικα σε φόρους (!!) καθίσταται επιτακτική εκτός από την άμεση διακοπή της λειτουργίας τους και την δικαστική συνδρομή για να δούμε που κατέληξαν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια. Διότι εάν έχουν ξεπλυθεί στον Παναμά, θα μπορούμε να μιλάμε για σκάνδαλο ξεπλυματος μαύρου χρήματος με άγνωστους αποδέκτες που φυσικά δεν θα ηταν πολύ δύσκολο να φανταστούμε. 
Μιλάμε για χρήμα που εάν επαναπατριστεί δεν θα χρειαστεί να ληφθούν άλλα μετρα υφεσιακά ουτε φυσικά να κληθούν παλι τα συνήθη υποζύγια, μισθωτοί και συνταξιούχοι να καλύψουν το πλιάτσικο των εγκληματικών συμμοριών.
Η δικαιοσυνη πρέπει να ενεργοποιηθεί αμεσα και να στείλει εισαγγελεις στην Μάλτα για να αρχίσουν να διερευνούν την πορεία του χρήματος. Αναμένουμε λοιπόν. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ