Τα “συνεταιράκια” ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

erdogan_salman-630x400

Στην Άγκυρα βρίσκεται ο βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας ως προσκεκλημένος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρόεδρος Ερντογάν υποδέχθηκε τον φιλοξενούμενό του στο αεροδρόμιο. Μην ξεχνάμε ότι η Σαουδική Αραβία είναι η μεγάλη «χορηγός» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Πολλά δισ. δολάρια από το μεσαιωνικό βασίλειο προσφέρονται ως στήριξη στο ισλαμιστικό καθεστώς της Άγκυρας και ο Ερντογάν εκφράζει δημοσίως την ευγνωμοσύνη του.

Ερντογάν και Σαλμάν είναι τα «συνεταιράκια» που ονειρεύονται την αναβίωση του χαλιφάτου, υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές στη Μέση Ανατολή, είναι οι «φωτισμένοι» ηγέτες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.Στο πλαίσιο των συνομιλιών που θα έχει ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, θα συζητηθούν εκτός από διμερείς σχέσεις, περιφερειακά και διεθνή θέματα.

Ο βασιλιάς Σαλμάν έπειτα από την ολοκλήρωση των επαφών του στην τουρκική πρωτεύουσα θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη όπου και θα συμμετάσχει στη σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας στις 14 – 15 Απριλίου.

Κατά την 13η Σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας θα συζητηθούν διάφορα θέματα, από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Παλαιστίνη μέχρι την ισλαμοφοβία και τα ζητήματα του Ισλαμικού Κόσμου και οι προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ