Το Mega με επίσημο προμηθευτή την Media Markt, κλαίει για την Ηλεκτρονική

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

imageΌταν η υποκρισία περισσεύει.

Και βέβαια θεωρείται ήττα της κυβερνητικής πολιτικής όταν οποιαδήποτε εταιρεία κλείνει. Ακόμα και αμιγώς εισαγωγική, που δεν πουλά ουτε ένα Ελληνικό προϊόν. Και αυτό γιατί καθε θέση εργασίας που χάνεται έχει αλυσιδωτές συνέπειες σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Από την μείωση της αγοραστικής δύναμης εώς την απώλεια εισφορών για το ασφαλιστικό σύστημα.

Να θρηνούν ως βορειοκορεάτισσες τηλεπερσόνες όμως όλοι αυτοί που δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους ως πελάτες στην Ηλεκτρονική, ειναι τουλάχιστον υποκριτικό. Να ανησυχούν για τις Ελληνικές επιχειρήσεις, αυτοί που άφηναν εταιρείες που διαχειρίζονται ορυκτό πλούτο, να φεύγουν νύχτα στο Λουξεμβούργο, διαπράττοντας φοροαποφυγή δισεκατομμυρίων, αυτοί που γεμίζουν τις δημόσιες συχνότητες με την ρεκλάμα των Lidl με μέλι Βουλγαρίας, είναι θράσος.

Όσοι στέρησαν από την Ελληνική οικονομία ρευστότητα δεκάδων δις εκβιάζοντας για θαλασσοδάνεια σε χρεοκοπημένες εκδοτικές επιχειρήσεις, ειναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το κλεισιμο καθε “Ηλεκτρονικής”, Expert, Κορασίδη κλπ.

Αυτό είναι το σύστημα που πρέπει να παταχθεί για να ανακάμψει η οικονομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ