Τόσκας σε ΕΣΗΕΑ: Σας συγχαίρω για τους νικηφόρους αγώνες σας εναντίον της διαπλοκής και της …πολυθεσίας!

toskasΤην απάντηση, με σαφέστατες αιχμές, του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ με την οποία «φωτογράφιζε» τους κ.κ. Πολάκη και Τόσκα, καταγγέλλοντας για τον μεν πρώτο την επίμαχη φράση που χρησιμοποίησε σε ομιλία του, για τον δεύτερο προσπάθεια«παρέμβασης» στη δουλειά των δημοσιογράφων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Τόσκα:

«Τόλμησα να κάνω κριτική σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ, γιατί σε εκπομπή ενημέρωσης στην οποία έτυχε να είμαι προσκεκλημένος, μετέδιδε, όπως η ίδια είπε, φημολογίες και όχι γεγονότα.

Οι κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουν την πραγματική αφορμή της κριτικής μου, μου επιτέθηκαν ότι τάχα “θέλω να κάνω τον αρχισυντάκτη” ενώ είμαι στρατηγός, ότι “κάνω τους δημοσιογράφους σάκο του μποξ” και άλλα παρόμοια ηχηρά.

Θλίβομαι γι αυτό το χαμηλό επίπεδο συντεχνιασμού και επίδειξης πατρωνίας, κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ. Το ότι θέλετε να μου στερήσετε και το δικαίωμα κριτικής, είναι ένας αντάξιος στόχος σας.

Κατά τα άλλα, σας συγχαίρω για τους νικηφόρους αγώνες σας εναντίον της διαπλοκής και της …πολυθεσίας!».

altsantiri.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ