ΕΚΛΟΓΕΣ Ν.Δ.: Στον αέρα οι εκλογές για ανάδειξη προέδρου στην τοπική ΝΟΔΕ! Σημεία και τέρατα από ΟΝΝΕΔίτες και κολλητούς Άδωνι υπέρ Μαζαράκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 img 8752 Καταστάσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές εκτυλίσσονται το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐας, με άλλοθι την εκλογή νέου Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας.
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν (;) οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου, συγκεκριμένα κέντρα, τα οποία έχουν ενεργοποιηθεί προκειμένου να ελέγξουν την οργάνωση μέσα από την προώθηση του Α. Μαζαράκη στη συγκεκριμένη θέση κάνουν σημεία και τέρατα καταστρατηγώντας κάθε έννοια νομιμότητα και τήρηση ακόμα και του καταστατικού..Τα όσα έχουν καταγραφεί, με κύριο μοχλό μια ελεγχόμενη ομάδα της ΟΝΝΕΔ στην Αχαΐα, τινάζουν στον αέρα την εκλογή προέδρου στην Αχαΐα με τον Γιάννη Μάκκα να απειλεί ακόμα και με αποχώρηση εάν δεν σταματήσει η αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος που επιχειρήθηκε τόσο κατά την ανάδειξη των προεδρείων στις τοπικές οργανώσεις πριν από δύο εβδομάδες αλλά και στην ψήφο των εκλεκτόρων την προσεχή Κυριακή.

Οργανώσεις Φαντάσματα

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να αλωθεί πάση θυσία η Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, η ομάδα Μαζαράκη, κατευθυνόμενη από τον Άδωνι Γεωργιάδη δεν διστάζει να χρησιμοποιεί την ΟΝΝΕΔ ως «Δούρειο Ίππο» .

Αποκαλυπτικό των μέσων που χρησιμοποιούν όσοι «σπρώχνουν» την υποψηφιότητα του Α. Μαζαράκη για τη θέση του προέδρου στη ΝΟΔΕ, το γεγονός πως μέσα σε μία νύχτα η ΟΝΝΕΔ στην Αχαΐα απέκτησε οργανώσεις «φαντάσματα» στα Καλάβρυτα!!! , την Χαλανδρίτσα!!! την Αχαγιά, το Αίγιο!!! και 3 !!! οργανώσεις στην Πάτρα.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο δεν αποκλείεται να τινάξει με ευθύνη της ομάδας Μαζαράκη τη Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα στον αέρα πριν καν ξεκινήσει η προσπάθεια ανασυγκρότησής της επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της

22 διορισμένοι θα κάνουν κουμάντο

Στην προσπάθεια να επιτευχτεί ο στόχος «κατάληψης» της οργάνωσης η συνταγή0που ακολουθήθηκε είναι απλή και ταυτόχρονα «μπετοναρισμένη».

Η ΟΝΝΕΔ στην Αχαΐα, η οποία δεν έκανε ποτέ εσωτερικές διαδικασίες, έστειλε 22 ονόματα από δήθεν 7 τοπικές οργανώσεις όλου του νομού, οι οποίοι θέλει να έχουν δικαίωμα ψήφου στη διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου.

Το ερώτημα που τίθεται και στο οποίο καλείται να απαντήσει ακόμα και η Αθήνα, είναι πότε έγιναν εκλογές για την ανάδειξή αυτών των 22 ατόμων, ποιος και με ποια αρμοδιότητα τους πρότεινε, με ποια διαδικασία έγινε η πρόσκληση για συμμετοχή και ποια είναι η αόρατη αρχή η οποία αποφάσισε ποια θα είναι τα τριμελή.

Σε επίπεδο Αχαΐας αποτελεί πλέον κοινό μυστικό, πως η δήθεν αναγεννημένη από την τέφρα της ΟΝΝΕΔ, η οποία μάλιστα έστειλε και δελτίο τύπου μετά από κάτι χρόνια, είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία στην περιοχή, με στόχο την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, προς τέρψη προσώπων τα οποία ελέγχονται από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη .

Το συνέδριο

Εάν η άλωση της Αχαΐας από την ομάδα Μαζαράκη είναι το ορατό πρόβλημα – το οποίο θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο τις επόμενες ώρες εάν δεν υπάρξει παρέμβαση, καθώς ο νυν και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος Γιάννης Μάκκας, θα βγει δημόσια και θα καταγγείλει τα όσα συμβαίνουν ,αποχωρώντας παράλληλα από την διαδικασία – σε δεύτερο πλάνο ο στόχος είναι η οργάνωση της Αχαΐας με όχημα την αλλοίωση της βούλησης των μελών, να χρησιμοποιηθεί ενόψει συνεδρίου προκειμένου ο Άδωνις Γεωργιάδης να ελέγξει ένα μεγάλο μέρος σύνεδρων και να ισχυροποιήσει τη θέση του .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ