Οικογενειακά επιδόματα: Σήμερα η καταβολή, αλλά μισή και με γελοίες δικαιολογίες απο την Διοίκηση

oga-logoΜισή θα δοθεί η δόση του οικογενειακού επιδόματος του ΟΓΑ σήμερα, Παρασκευή.


Ειδικότερα, θα χορηγηθεί προκαταβολή 50% της δόσης του Α’ τριμήνου του έτους 2016 σε όλους όσους έλαβαν οικογενειακό επίδομα το 2015.

AdTech Ad

Όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός, με δικαιολογίες που δεν πιστεύει ότι παιδί δημοτικού, αυτό οφείλεται στην αποχή των φοροτεχνικών και τη μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα του TAXIS που είχε ως αποτέλεσμα «να έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής μικρός αριθμός αιτήσεων Α21».
Στην ανακοίνωση, επισημαίνεται πως οι δικαιούχοι που θα εισπράξουν την προκαταβολή «υποχρεούνται, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, να υποβάλουν την αίτηση Α21 μέχρι την 15-1-2017, προκειμένου να συμψηφιστεί το ποσό που τους χορηγήθηκε προκαταβολικά με το ποσό που δικαιούνται».
Όσοι πάρουν την προκαταβολή και στη συνέχεια κάνουν αίτηση και απορριφθεί ή δεν υποβάλλουν αίτηση, θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα αλλιώς η καταβολή θα θεωρηθεί ως αχρεωστήτως καταβληθείσα και θα επιδιωχθεί η είσπραξή της μέσω της αρμόδιας ΔΟΥ.

Read more: http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/690227/oikogeneiaka-epidomata-simera-i-katavoli-toys-apo-ton-oga-alla-sto-miso#ixzz46X978OuJ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ