Η "τίμια" Γερμανία ξεπλένει 100δις το χρόνο. Εκαναν την διαφθορά ιδεολογία.Φάτε Καπιταλισμό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

γερμανια nazi_eagleTo ξέπλυμα χρήματος στη Γερμανία υπερβαίνει τα 100 δις € ετησίως, σύμφωνα με μια έκθεση από το υπουργείο Οικονομικών της χώρας.

Eίναι διπλάσιο από το ποσό που είχε αρχικά υποτεθεί και πηγαίνει σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητο από τις αρχές, λόγω του καπιταλισμού των οφσορ
Σύμφωνα με την έκθεση, περίπου 15,000-28,000 παράνομες συμφωνίες, ξεπλένονται στην αγορά ακινήτων, την εμπορία αυτοκινήτων και στην αγορά τέχνης. Αγοράζοντας έναν πίνακα μεγάλης αξίας είναι η καλύτερη κατάθεση για κάποιον έμπορο ναρκωτικών ή μαστροπο ώστε να ξεπλύνει τα μαύρα χρήματα, αλλά και να γλιτώσει την φορολογία, που φυσικά θα πληρώσουν οι φτωχότερες κοινωνικές τάξεις.

“Ο συνολικός όγκος των χρημάτων που νομιμοποιήθηκαν στη γερμανική οικονομική και μη χρηματοπιστωτικούς τομείς φαίνεται να έχουν ξεπεράσει € 50 δις και έχει πιθανώς φτάσει πάνω από 100 δις € ετησίως,” αναφέρει η έκθεση.
Η πλειοψηφία όσων νομιμοποιήθηκαν μετρητά στη χώρα, προέρχεται από το εξωτερικό, λόγω της ισχυρής οικονομίας της Γερμανίας.
Η Γερμανία δεν έχει αυστηρούς νόμους σχετικά με το ποσό των ξένων μετρητών που μπορεί να φέρει ή να βγάλει απο την χώρα. Οπως έκανε κι ο Χριστοφοράκος με τις μαύρες βαλίτσες στα πολιτικά κόμματα.
Ορισμένοι Γερμανοί, οι ίδιοι που θέλουν να εξαφανίσουν τους Ελληνες απο προσώπου γής, αντιδρούν στο εν λόγω νομοσχέδιο γιατι το θεωρούν, ως μια προσπάθεια από το Βερολίνο για να μπει στις ιδιωτικες τους υποθέσεις! Δηλαδή κακό το ξέπλυμα, αλλά όχι και να το κυνηγήσουμε, αφού πληρώνουν οι Ελληνες τα σπασμένα.
Ο μαφια κερδίσει τα χρήματα από την πώληση ηρωίνης στην Ισπανία, τις Κάτω Χώρες, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο και τα χρήματα ξεπλένονται στη Γερμανία αγοράζοντας ακριβά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία μεταπωλουν στη Μέση Ανατολή.
Αυτό είναι εφικτό, διότι σε αντίθεση με την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία, η Γερμανία δεν περιορίζει τις συναλλαγές σε μετρητά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ