Οι έμποροι τουρκικής πρεζας έπαιρναν χορηγιες από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι υπουργοί μηπως έπαιρναν φιξάκια;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

imageΕισέπραξε 86.468 ευρώ το 2014 για την εφημερίδα «Stadio», που μοιραζόταν στο γήπεδο Καραϊσκάκη

Τι σχέση μπορεί να έχει ο επιχειρηματίας Αιμίλιος Κοτσώνης (προφυλακισμένος για την πολύκροτη υπόθεση εμπορίας δύο τόνων ηρωίνης που βρέθηκαν στο πλοίο «Noor 1»), η δωρεάν αθλητική εφημερίδα «Stadio», που μοιραζόταν μέσα και έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη, και τα εκατομμύρια ευρώ που δίδονταν για τη διαφημιστική καμπάνια του Κέντρου Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων;

Ο εν λόγω γρίφος πιθανότατα θα απασχολήσει τις εισαγγελικές Αρχές, που προ ημερών πληροφορήθηκαν όσα περιλαμβάνει το πόρισμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τη λίστα των χορηγούμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης που εισέπρατταν εκατομμύρια ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο πόρισμα, ο έλεγχος διενεργήθηκε σε επίπεδο προμηθειών πάσης φύσεως, μισθοδοσίας και οργάνωσης για το σύνολο δαπανών του ΚΕΕΛΠΝΟ για το έτος 2014. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 53.000.000 ευρώ, εκ των οποίων, ωστόσο, τα 5.868.309 ευρώ αφορούν τον τομέα της επικοινωνίας (εκστρατείες ενημέρωσης, προβολή δράσεων μέσω ΜΜΕ κ.λπ.).
Ανάμεσα στις εταιρίες ΜΜΕ που έχουν εισπράξει χρήματα συμπεριλαμβάνεται και η εταιρία ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ με ΑΦΜ 099520215, η οποία εισέπραξε για έναν χρόνο 86.468 ευρώ!

Η ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ ανήκει κατά 1% στον Αιμίλιο Κοτσώνη και κατά 99% στην offshore εταιρία VOISINS LIMITED. Ωστόσο, ο μοναδικός εταίρος της κυπριακής VOISINS είναι ο κ. Κοτσώνης, που σημαίνει ότι η ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ εισέπραττε χιλιάδες ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η κατηγορία

Σημειώνεται ότι ο κ. Κοτσώνης είναι προφυλακισμένος με την κατηγορία του φυσικού αυτουργού στην υπόθεση διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης με το «Noor 1». Η πληρωμή του αφορά διαφήμιση στη free press εφημερίδα «Metro», στην οποία η VOISINS εμφανιζόταν ως εκδότης μέσω της ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ.

Η εκδοτική εταιρία ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ εξέδιδε τη free press εφημερίδα «Stadio», που μοιραζόταν στο γήπεδο Καραϊσκάκη μέχρι πριν από λίγο καιρό, στους αγώνες του Ολυμπιακού.

Αυτό, με τη σειρά του, όμως, προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς πρόσφατα η ΠΑΕ Ολυμπιακός αρνήθηκε ότι έχει την παραμικρή σχέση με τον Αιμίλιο Κοτσώνη. Ομως από τη στιγμή που η εφημερίδα του, η «Stadio», διανεμόταν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αυτό σημαίνει ότι είχε την άδεια της πειραϊκής ΠΑΕ. Και αυτό το συμπέρασμα προκύπτει γιατί όλοι γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων του Ολυμπιακού δεν μπορεί κανείς να πουλάει ή να διανέμει οποιοδήποτε προϊόν στο φαληρικό γήπεδο χωρίς την άδεια της ΠΑΕ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ