ΦΡΙΚΗ Η πρώην σύζυγος σκότωσε τον 63χρονο που βρέθηκε στον καταψύκτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

astinomia_2_3_2011.jpgΕκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος της 49χρονης Βουλγάρας και ενός 29χρονου Ρουμάνου – Χειροπέδες σε μια 26χρονη από τη Βουλγαρία που θεωρείται ο σύνδεσμος των δύο δολοφόνων

Η 49χρονη πρώην σύζυγός του ήταν τελικά αυτή που σκότωσε τον άτυχο ναυτικό ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο είχε βρεθεί νεκρός στον καταψύκτη του σπιτιού του.

Το βράδυ του Σαββάτου η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι η ανθρωποκτονία του 63χρονου εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής καθώς και ότι έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης σε βάρος της 49χρονης Βουλγάρας πρώην συζύγου του, ενός 29χρονου Ρουμάνου, ενώ στην ίδια υπόθεση είναι επίσης κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία ενώ ένας 32χρονος Βούλγαρος ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος στις φυλακές Νιγρίτας κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία . Επίσης, για την δολοφονία του ναυτικού κατηγορείται και μια 26χρονη Βουλγάρα η οποία συνελήφθη από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη από τη Βουλγαρία φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος της «μαύρης χήρας» του 63χρονου με τον Ρουμάνο.

Ωστόσο, η πρώην σύζυγος και ο Ρουμάνος δεν έχουν ακόμη συλληφθεί και αναζητούνται από τις αρχές αφού αμέσως μετά το έγκλημα, φέρονται να διέφυγαν στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βουλγάρα πρώην πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας στις 7 Ιανουαρίου, δέκα ημέρες πριν δηλωθεί η εξαφάνιση του 63χρονου ναυτικού, αλλά η Ασφάλεια γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία της, τον τόπο κατοικίας της και μέσω της Interpol έχει ενημερώσει τις αρχές της γειτονικής χώρας.

Το χρονικό της θυελλώδους σχέσης του ναυτικού με την Βουλγάρα

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας γνωρίζει επίσης όλο το χρονικό της θυελλώδους σχέσης του 63χρονου και της 45χρονης. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία και ο ναυτικός το 2003 αποφάσισε να παντρευτεί και να φέρει τη νεαρή τότε γυναίκα στη χώρα μας. Μάλιστα, λίγους μήνες αργότερα, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι το οποίο εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στην πατρίδα της μητέρας του.

Ο γάμος δεν κράτησε πολύ και το ζευγάρι χώρισε και αποφάσισε να μείνει σε διαφορετικά σπίτια. Όμως εξακολουθούσαν να έχουν επαφές και ο ναυτικός την επισκεπτόταν συχνά στο σπίτι της για να βλέπει το παιδί του. Οι προστριβές και τα επεισόδια μεταξύ του ζευγαριού ήταν έντονα λόγω του παιδιού και δεν ήταν λίγες οι φορές που γείτονες τους άκουγαν να τσακώνονται άγρια και να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Μάλιστα λένε πως οι διαμάχες είχαν φθάσει μέχρι και τα δικαστήρια.

Φρικτό θάνατο είχε ο 63χρονος

Πάντως, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο άτυχος ναυτικός είχε φρικτό θάνατο από τα χέρια των αδίστακτων δολοφόνων του.

Ο 63χρονος πέθανε από ασφυκτικό θάνατο που προήλθε από απόφραξη των αναπνευστικών οδών αφού οι δολοφόνοι έκλεισαν τη μύτη και το στόμα του, πριν τον τοποθετήσουν στον καταψύκτη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είχαν κλείσει το στόμα του με ένα πανί, ενώ ο άντρας είχε δεχθεί και δύο χτυπήματα στο κεφάλι. Ωστόσο, σύμφωνα με το πόρισμα, δεν ήταν θανατηφόρα.

Σοκ είχε προκαλέσει επίσης η αποκάλυψη ότι το θύμα βρισκόταν δεμένο για πάνω από ένα χρόνο μέσα στον καταψύκτη και σε εμβρυακή στάση.

Υπενθυμίζεται ότι μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα είχε βρεθεί πρώτος ένας δικαστικός επιμελητής όταν μετέβη στο διαμέρισμα της περιοχής προκειμένου να παραδώσει ένταλμα έξωσης στην εν διαστάσει σύζυγό του, που διέμενε στον χώρο με τον γιο τους και η οποία δεν είχε καταβάλλει τα οφειλόμενα ενοίκια για έξι μήνες. Ωστόσο, και τα ίχνη της ίδιας είχαν χαθεί εδώ και μήνες, γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά για τον ρόλο που εκείνη είχε παίξει στην τραγική κατάληξη του συζύγου της.

Η εξαφάνιση του συνταξιούχου ναυτικού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε μεγάλη ακίνητη περιουσία, είχε δηλωθεί πέρυσι τον Ιανουάριο από φίλους του οι οποίοι ανέφεραν ως αιτία της εξαφάνισης, τους καβγάδες που σημειώνονταν καθημερινά ανάμεσα στο ζευγάρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ