Πιαστηκαν μαλλί με μαλλί Φωφη-Σταυρος #enikos

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

theodor_genim.jpgΗ σημερινή εμπλοκή έχει να κάνει το παρασκήνιο που υπήρξε σχετικά  με την ταξιθεσία της σημερινή εκδήλωσης της Επιτροπής Διαλόγου στο Γκάζι.

Σύμφωνα με τα Νέα, οι εκπρόσωποι του Ποταμιού είχαν ζητήσει να μη βρίσκονται στην πρώτη σειρά οι αρχηγοί των κομμάτων, οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού και γενικώς οι «επίσημοι», καθώς δεν ήθελαν να γράψει στα τηλεοπτικά πλάνα ως «μια ακόμη παλαιοκομματικού τύπου εκδήλωση».

Στη Σεβαστουπόλεως, οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρεουν ότι η πεποίθηση που επικρατεί  είναι πως η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να παρουσιάσει τη σημερινή εκδήλωση ως μια εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, δηλαδή να «καπελώσει» όλη την πρωτοβουλία.

Από την άλλη πλευρά, η Χαριλάου Τρικούπη σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις κατηγορρούσε τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι όντως προσπαθεί να αποφύγει τα πλάνα που θα τον δείχνουν να κάθεται δίπλα στην Φωφη Γεννηματά και του απέδιδαν πρόθεση υποβάθμισης της όποιας προσπάθειας ενότητας.

Η τελική απόφαση για το πώς θα κάτσουν οι κεντροαριστεροί επίσημοι υπήρξε αποτέλεσμα διαβουλεύσεων ανάμεσα στα μέλη της Επιτροπής Διαλόγου. Έτσι, στην πρώτη σειρά αναμένεται να βρίσκονται οι αρχηγοί του χώρου, δηλαδή, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Γιάννης Τούντας των Κινήσεων για τη Σοσιαλδημοκρατία, ο Σπύρος Λυκούδης ως επικεφαλής των ΜΕΤΑρρυθμιστών και ο αρχηγός της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης.

Φυσικά, στην ίδια σειρά θα βρίσκονται και ο Βαγγέλης Βενιζέλος αλλά και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Διαλόγου και Θέσεων. Ως προς το ζήτημα που προκλήθηκε με τους δύο αρχηγούς των μεγαλύτερων κομμάτων του χώρου, η χρυσή τομή που βρήκε το Συντονιστικό της Επιτροπής ήταν να κάτσουν αμφότεροι στην πρώτη σειρά, αλλά όχι ο ένας δίπλα στην άλλον. Θα μεσολαβεί, δηλαδή, ανάμεσά τους κάποιος. Πιθανόν ένα μέλος της επιτροπής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ