Τας κεφαλάς ημών τω κυρίω Ανδρέα Βγενόπουλο κλίνομεν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image1455 μΧ. Ο Γουτεμβέργιος τυπώνει για πρώτη φορά  βιβλίο μαζικά.

2016 μΧ. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος πείθει ένα ολόκληρο έθνος ότι το βιβλίο δεν είναι βιβλίο, αλλά μονάδα μέτρησης μίζας.

Καλύψαμε εκτενώς την αποκάλυψη της Zougla.gr με την επίμαχη συνομιλία Μαρινάκη – Καραμήτσου όπου αναφέρονται οι λέξεις κλειδιά “Τσίπρας” και “Βιβλίο”. Η πρώτη ανάγνωση ήταν ότι ο εκδότης παρότι είπε “όχι” όταν ακούστηκε το όνομα Τσίπρας, ήθελε να μεταφέρει δωράκια στον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κρίνοντας από την στάση της εφημερίδας που κυριολεκτικά “ξεσκίζει” τον Τσίπρα, τους συγγενείς του, τους φίλους ή συνεργατες και ολόκληρη την κυβέρνηση, προέκυπτε λογικά ότι ο Καραμήτσος έφαγε πόρτα και για αντίποινα τον χτυπά σαν χταπόδι από την εφημερίδα. Λογικό σενάριο.

Ξαφνικά όμως ακούμε ότι ενδέχεται να αναλάβει την διερεύνηση της καταγγελίας από το πουθενά ο… Ντογιάκος! Και εκεί ήλθε συνειρμικά στο νου μας το όνομα “Βγενόπουλος”!

Και τα γεγονότα ξαφνικά αποκτούν μια άλλη ανάγνωση: Που είχαμε ακούσει για πρώτη φορά πως το βιβλίο δεν ειναι βιβλίο αλλά μονάδα μέτρησης μίζας;

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ! Χιλιάδες σελίδες δικογραφιών, ρεπορτάζ, απομαγνητοφωνήσεων κλπ σε υποθέσεις διαφθοράς εδώ και χρόνια, και ουδέποτε ακούσαμε τον όρο “βιβλίο” αναφερόμενο σε μίζα! Η αναφορά όμως του κ. Βγενόπουλου ήλθε και κούμπωσε υποσυνείδητα και τα βιβλία του Καραμήτσου τα μεταφράσαμε σε μίζες.

Τι τρομερή σύμπτωση… Σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ο Βγενόπουλος ως νονός ή προφήτης, βαφτίζει τα βιβλία – μίζες. Και να ‘σου πάλι ο Ντογιάκος από το πουθενά, ως βιβλιοφάγος. Σύμπτωση και αυτή;

Τέλος πάντων, δύο τινά συμβαίνουν:

  1. Ο Βγενοπουλος να λέει αλήθεια και όντως η νταραβεριτζού του Ρέστη και ο Καραμήτσος να ειναι οι μοναδικοί άνθρωποι στον πλανήτη που όταν λένε “βιβλίο” εννοούν “μίζες”. Και ο κύριος Ντογιάκος, ο μοναδικός εισαγγελέας που τους κατανοεί.

  2. Ο Βγενόπουλος να βάφτισε τα βιβλία “μίζες” έχοντας γνώση της συγκεκριμένης συνομιλίας, ώστε να την κουμπώσει κάλλιστα στους δικούς του ισχυρισμούς. Και ο φιλικός Ντογιάκος να κάνει την φουφού για να συντηρήσει το θέατρο.

Εάν έχει συμβεί το δεύτερο, εμείς πετάμε πετσέτα και υποκλινόμαστε στον Ανδρέα Βγενόπουλο γιατί ειναι μέγας παίχτης. Της αντίπαλης ομάδας μεν, αλλά τρισμεγιστος. Παίρνει την Καλλονή και την πάει τελικό Τσάμπιονς Ληγκ για να χαρούν και λίγο ο Μπάμπης και ο Χάρης.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ