12/04/2021

Αυτός είναι ο μισθός του Καρανίκα μαζί με τις υπερωρίες (βίντεο)

θεμοσ

  • Η μισθοδοσία των μετακλητών υπαλλήλων είναι συγκεκριμένη και ορίζεται από τη νομοθεσία. Η μηνιαία αμοιβή μου είναι 1.600 ευρώ μεικτά, δηλαδή οι καθαρές μου αποδοχές δεν ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ τον μήνα
  • Οι υπερωρίες του μηνός Απριλίου για τις οποίες δέχομαι την επίθεση δεν ξεπερνούν τα 150 ευρώ.

Διευκρινήσεις μετά από τις επιθέσεις που δέχτηκε για τις υπερωρίες, ως σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, έδωσε ο Νίκος Καρανίκας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

«Οι υπερωρίες του μηνός Απριλίου για τις οποίες δέχομαι την επίθεση δεν ξεπερνούν τα 150 ευρώ. Το πόσο των 8.700 ευρώ αφορούν σε υπερωριακή απασχόληση του μηνός Απριλίου, για όλους τους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού, Κάποιοι απομόνωσαν το ποσό και έβαλαν τίτλο ”10.000 ευρώ για υπερωρίες παίρνει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας”

«Είμαι μετακλητός υπάλληλος στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού. Η μισθοδοσία των μετακλητών υπαλλήλων είναι συγκεκριμένη και ορίζεται από τη νομοθεσία. Η μηνιαία αμοιβή μου είναι 1.600 ευρώ μεικτά, δηλαδή οι καθαρές μου αποδοχές δεν ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ τον μήνα»

«Από την πρώτη στιγμή που επελέγην για τη θέση του ειδικού συμβούλου, έχω στοχοποιηθεί. Έχουν, κατά καιρούς, γραφτεί πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ δέχομαι στοχοποιημένες επιθέσεις και από τα social media»

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ufTP5hEqhSQ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ