Ανάμεσα στα 25 κορυφαία μυστικά χωριά του κόσμου 2 ελληνικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
folegafolega1
 
Σε κορυφαια θέση, λοιπόν, βρίσκεται ένα από τα πιο όμορφα κυκλαδονήσια της χώρας μας. Ο λόγος για την Φολέγανδρο με την άγρια και απόκοσμη ομορφιά, που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο μόλις την γνωρίσει εκ των έσω.
Σε αντίθεση με τα γειτονικά φημισμένα νησιά των Κυκλάδων, η Φολέγανδρος διατηρεί χαμηλούς τόνους, ενώ γενικά χαρακτηρίζεται για τον πιο εναλλακτικό της χαρακτήρα.
 
Το νεοϋρκέζικο Travel & Leisure που αυτή τη φορά συμπεριέλαβε δύο ελληνικούς προορισμούς –ένα νησί και έναν από την ηπειρωτική Ελλάδα– στη λίστα με τα 25 μυστικά χωριά της Ευρώπης.
Στις επιλογές του συμπεριλαμβάνονται προορισμοί από διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπως Ελβετία, Δανία, Σουηδία, Τσεχία, Ιταλία κ.α.
Στις πρώτες θέσεις συναντάται το Giornico στην Ελβετία,  το παραθαλάσσιο Kotor στο Μαυροβούνι και  το κουκλίστικο Bolgheri στο βορειοδυτικό τμήμα της Ιταλίας.
Το Staufen im Breisgau στη νότια Γερμανία στην άκρη του Μέλανα Δρυμού βρίσκεται  μεσα στη δεκαδα, ενώ η δεκαδα ολοκληρώνεται με το Lavenham, με τα γραφικά πολύχρωμα χαρακτηριστικά κτήρια, 120 χλμ. βορειοανατολικά του Λονδίνου.
 
Δετε ολη τη λιστα καθως και το δευτερο Ελληνικο χωριο που ειναι στην κορυφη του κοσμου στο: www.greekguide.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ