«Καρφιά» του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ για τον Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.facebook.com/vasilis.georgiadis.50/posts/1216912288342251
Με μια ιδιαίτερη αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, απάντησε ο διαγραφείς πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Βασίλης Γεωργιάδης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την απόφασή του να διορίσει τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, η οποία θα αναλάβει τη διοργάνωση του συνεδρίου επανασύστασης της νεολαίας της ΝΔ.
Ο Βασίλης Γεωργιάδης, κατήγγειλε τις αντικαταστατικές διαδικασίες στις οποίες προβαίνει η ηγεσία του κόμματος, κάνοντας λόγο για «καταστρατήγιση του κανονισμού λειτουργίας» της ΟΝΝΕΔ, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα όργανο που θα εξυπηρετεί τους «εκλεκτούς» της Συγγρού.
Υπενθυμίζεται, πως προ ολίγων ημερών, ο κ. Γεωργιάδης είχε εξαπολύσει ακόμα μία σκληρή επίθεση κατά της ηγεσίας της ΝΔ, καταγγέλλοντας πως υπήρξε «σχέδιο», αναφορικά με τη διαγραφή του και τον εξοστρακισμό της ΟΝΝΕΔ από το συνέδριο της ΝΔ.
Πάντως, ορισμένα «γαλάζια» στελέχη, προερχόμενα κυρίως από τις κομματικές οργανώσεις της βορείου Ελλάδας, δεν αποκλείουν το «σήριαλ» αυτό να φτάσει μέχρι και τις δικαστικές αίθουσες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ