ΤΡΙΤΗ, 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Μανταλένα Παπαδόπουλου για Cosco "Έγιναν διορθώσεις προς το συμφέρον του ελληνικού λαού"

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

mandalena-papadopoulouΟ Μητσοτακης ειχε μάθει να υπογράφει ο,τι του έφερναν και μάλλον δεν διάβαζε και τι υπέγραφε , ποσό μάλλον να διαπραγματευθεί τους όρους, γι αυτο τον ξενίζει οτι μπορεί και να αλλάζει τους όρους ένα κυρίαρχο Κρατος
Σημερα σε τηλεοπτικό σταθμό παρενέβαινε κ.Παπαδοπουλου.
“Η κυβέρνηση βρέθηκε αντιμέτωπη με μια συμφωνία από το παρελθόν και έγιναν διορθώσεις προς το συμφέρον του ελληνικού λαού και του Πειραιά. Αν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, θα το κάνεις, αυτό έχει γίνει”, ανέφερε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε παρέμβασή της στην ΕΡΤ1, σχετικά με τις ενστάσεις που προβάλλει η Cosco σε ό,τι αφορά τη σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ.
Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν στέκεται στην ουσία του ζητήματος, υποστήριξε η κ. Παπαδοπούλου, επισήμανε ότι σε κάθε τέτοιου είδους συμφωνία η κάθε πλευρά κοιτάζει να εξασφαλίσει το δικό της συμφέρον και τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ στηρίζουν την ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά όχι τα ξεπουλήματα.
«Αν μπορούμε να κάνουμε διορθώσεις θα το κάνουμε» κατέληξε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
  ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *