ΤΡΙΤΗ, 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινωση των συμβασιούχων stage 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σε εφημερίδες και σε ειδησιογραφικά site με τίτλους οπός τακτοποίηση συμβασιούχων η μονιμοποίηση συμβασιούχων κτλ η κυβέρνηση θέλει να κλήση το θέμα των STAGE μέσα στο καλοκαίρι πιθανότατα τον Αύγουστο τακτοποιώντας όσους STAGE εργάζονται έστω και με προσωρινές διαταγές και χωρίς να έχει τελεσίδικηση η υπόθεση τους .( άφορα γύρο στα 200 άτομα ) 
Οι υπόλοιπη που εκρεμούν οι υποθέσεις τους στα Ελληνικά δικαστήρια αν κερδίσουν ( που δεν το πιστεύω ) αν δεν κάνει έφεσή ( που φυσικά θα κάνει το Ελληνικό Δημόσιο ) 
θα εργαστούν , και φυσικά όταν ( σε μερικά χρόνια αν έχουν να πληρώσουν ) τελεσιδικήσουν στα Ελληνικά Δικαστήρια και δεν δικαιωθούν θα προσφύγουν ( αν έχουν να πληρώσουν ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ( αν είμαστε ακόμα μέλη της Ε.Ε. ) 
Για αυτό ας αντισταθούμε , εντός των επόμενων ήμερων θα γίνει συγκέντρωση.
Βοηθήστε όλοι να γίνει γνωστό το θέμα μας ! 
Στείλτε παντού το VIDEO με τον Πρωθυπουργό : Αλέξη Τσίπρα να στηρίζει τον αγώνα μας .

apolimenoi-simbasiouxi-stage.blogspot.gr ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *